Bogfoering.dk – Hammel

Kristian Konradsen
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
8450
Hammel

Find på kort

Bogholderiets kunst

Telefon:
42 14 81 52
Mobile:
Torvegade 1
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Mange års erfaring og 250+ E-conomic kunder

Som virksomhedsejer kender du sikkert sliddet med bogholderiet sidst på eftermiddagen eller bøvlet med lønnen som ikke udbetales til tiden. Det vil vi hos Bogfoering – Hammel gøre lettere for dig, så du ikke længere skal tænke på dette, men i stedet fokusere på din forretning og din indtjening. Vi gør bogholderiet nemt for dig, så du for en fast pris hver måned, kan outsource dine bogholderi opgaver til os og være sikker på at alting bliver fuldført og godkendt til tiden.

Freelance bogholder

Lej en bogholder, eller en freelance bogholder. Med en ekstern bogholder, kan du enten udlevere alt materiale til os eller blot dele af bogholderiet og så tager bogholderen sig af det. Du kan forvente en bogholder med mange års erfaring, som udover den daglige bogføring og så kan håndtere afstemning af bank, varelager, moms og levering af endeligt årsregnskab.

Om du selv står for bogholderiet eller har en bogholder fastansat, så kan denne løsning være en fordel og et billigere alternativ, som kan optimere din virksomhed og dens arbejdsgange.

Ekstern økonomichef eller Lønadministration?

Økonomichef
Med en ekstern økonomichef, får du et bedre grundlag i din virksomhed. Denne kapacitet giver mulighed, for at lede din virksomhed i en måske anderledes, men fordelagtig retning. En værdifuld sparring omkring økonomien, investeringer og regnskabstal, giver en større forståelse for hvordan du bør lede virksomheden og træffe de rigtige beslutninger.

En ekstern økonomichef kan lejes i det omfang din virksomhed har behov for, om det er ugentligt, månedligt, halv- eller helårligt.

Lønadministration
Lønudbetalinger og indberetninger er vigtige processer i en virksomhed, de er ideelle for medarbejdernes tilfredshed og villighed, derfor er det vigtigt at der er styr på denne del. Oplever du problemer med denne del i din virksomhed eller mangler du et overblik, så kan kontoret i Hammel også tage sig af det. Med ekstern lønadministration overtages de opgaver som du ønsker og du kan selv vælge at overdrage hele eller dele af opgaverne til os.

Lokal bogholder i Hammel

Det lokale kontor i hammel sikre dig et stort kendskab til nærområdet. Men tøv ikke med at kontakte os, vi betjener kunder overalt i landet. Bogfoering.dk - Hammel
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Tovegade 1
8450 Hammel

Tlf: 42 14 81 52
Mail: Hammel@bogfoering.dk