Bogfoering.dk – Hadsten

Kristian Konradsen
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
8370
Hadsten

Find på kort

Lokal E-conomic bogholder

Telefon:
42 14 81 52
Mobile:
42 14 81 52
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Mange års erfaring og 250+ E-conomic kunder

Bogfoering – Hadsten er din hjælp til bogholderiet. Er du kørt træt i uendelige bilag eller mangler du blot en bogholder med stor erfaring indenfor alle områder. Vores bogholdere er hjemme i de fleste systemer og kan varetage alle opgaver og samtidig give dig et overblik over driften af din virksomhed. Det er en stor hjælp til dig som dagligt kæmper med bogholderiet eller ofte oplever forsvundne bilag og kvitteringer. Hos os får du for et fast månedligt beløb, bogholderiet opdateret og du kan fokusere fuldt ud på din virksomhed.

Det digitale bogholderi

Det digitale bogholderi er til dig som gerne vil have effektiviseret dit bogholderi. Bogfører du på den traditionelle metode med fysiske bilag, ringbind og manuelle opdateringer, så bør det digitale bogholderi være noget for dig. Først og fremmest er du sikret en væsentlig hurtigere, men også nemmere måde at holde styr på dine bilag og derudover slipper du for at have alting samlet i ringbind og fysiske opslag.

Alting fungere digitalt igennem mobil eller PC, hvor indscanning af alt fysisk materiale sker igennem. Dette giver et nyt og forbedret overblik over ind- og udbetalinger og holder altid regnskabet opdateret.

Ekstern controller og lønadministration

Ekstern controller
Med en ekstern controller får du et bedre overblik over din virksomhed. Ved at leje en controller igennem Bogfoering – Hadsten, sikre du dig en større forståelse for driften i din virksomhed. Gennem perspektivering af dine regnskabstal, kan vores controller sikre at regnskabet altid stemmer og balancere. Controlleren kan ligeledes fungere som din rådgiver og give et indblik i dit firmas økonomiske situation.

Hvordan er mulighederne for nye investeringer og hvordan optimeres virksomhedens drift? Dette overblik og disse beslutninger kan controlleren hjælpe dig med, så du altid er opdateret og klar til at træffe de rigtige beslutninger. Dette er samtidig en billig løsning, da controlleren kan lejes i det tidsomfang du har brug for og omkostningerne til en fastansat controller kan spares.

Lønadministration
Har du oplevet for sen udbetaling af løn eller at nogle medarbejdere ikke hare fået sine kilometerpenge? Lønadministration er en vigtig del af en virksomhed og skal fungere. Hvis lønadministrationen fungerer, bidrager den også positivt til arbejdet med bogholderiet og kan på den måde effektivere bogholderiet yderligere, hvad enten du selv eller vores bogholder står for det.

Lokal bogholder i Hadsten

På kontoret i Hadsten kan vi hjælpe alle slags virksomheder. Med vores brede erfaring, er du sikret et stort kendskab til de forskellige systemer. Vi er beliggende i Jylland, men kan betjene kunder i hele Danmark.

Så tøv ikke med, at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Automatiseret digitalt bogholderi eller hvis du har brug for en Du kan læse mere om at bogholder i Hadsten.

Bogfoering.dk - Hadsten
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Søndergade 34
8370 Hadsten

Tlf: 42 14 81 52
Mail: Hadsten@bogfoering.dk