Bogfoering.dk – Aarhus

Kristian Konradsen
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
8000
Aarhus C

Find på kort

Fart på din E-conomic

Telefon:
42 14 81 52
Mobile:
42 14 81 52
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Mange års erfaring og 250+ E-conomic kunder

Vi administrere 100vis af E-conomic kunder – men vores koncept, ”E-comomic på Autopilot”, er helt nyt og vi har endnu ikke flyttet kunderne over på aftalen. Søg på ”Kvist & Jensen” og du kan se alle de kunder vi har!

Ekstern CFO/Økonomichef

Med en ekstern økonomichef, får du et bedre grundlag for træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed. Med en gennemgående analyse og overblik over dit regnskab, kan du optimere og få formidlet alt den viden, der gemmer sig i regnskabet. En værdifuld sparring med en økonomichef omkring investeringsmuligheder, samt et tydeligt overblik over regnskabet, giver dig som kunde de bedste forudsætninger for fremtidig vækst.

Har du ikke allerede en økonomichef, er dette en glimrende mulighed for at få et komplet overblik og hjælpe din virksomhed i den rigtige retning.

Lej en Bogholder/Freelance bogholder og lønadministration

Lej en bogholder
Ønsker du en bogholder til at hjælpe dig med det daglige bogholderi, så får du hos os meget mere end en almindelig bogholder. Hvis du føler at din bogføring fungerer som den skal, kan bogholderen også tage sig at f.eks. afstemning af bank, varelager, månedsafslutning og levering af det komplette årsregnskab. Du er med andre ord godt dækket ind og kan selv beslutte, hvilke opgaver bogholderen skal tage sig af og over hvor lang en periode.

Hos kontoret i Aarhus har vi mere end 40 år erfaring at trække på og vi har derfor en stor ekspertise og viden. Denne ekspertise sikre dig at dit bogholderi altid er i gode hænder og har du brug for yderligere rådgivning, står vi altid til rådighed.

Lønadministration
Lad Bogfoering – Aarhus tage sig af din lønadministration og hold fokus på pleje af dine kunder og vækst i virksomheden. Man kan aldrig blive for grundig med lønregnskabet, men det kan tage lang tid at få styr på og der kan opstå pludselige uoverensstemmelser og forkerte udbetalinger.

Timesedler, kilometerregnskab, feriepenge og den uendelige lovgivning. Der er mange ting at holde styr i forhold til lønadministration og derfor tilbyder kontoret i Aarhus en ekstern lønbogholder, som tager sig af alt dette. Det giver et overskud i virksomheden, at der er styr på lønkørsel og indberetninger, og så foregår det hele digitalt. Du og dine medarbejdere indberetter blot timer, antal kilometer og diverse udlæg digitalt også klarer vi resten.

Lokal kontor i Aarhus

På vores kontor i Aarhus sidder vi klar til, at hjælpe dig.

Århus er landets næststørste by og derfor vil vi ikke betegnes som lokale, men nationale. En lokation i Aarhus er ikke ensbetydende med at vi ikke kan betjene kunder overalt i landet. Vi lægger stor fokus på nærvær og tilgængelighed, så kundekontakten er i top. Du kan som kunde på Sjælland, derfor sagtens kontakte os.

Bogfoering.dk - Aarhus
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Marselis Boulevard 173
8000 Aarhus C

Tlf: 42 14 81 52
Mail: aarhus@bogfoering.dk