Bogfoering.dk – Grenaa

Kristian Konradsen
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
8500
Grenaa

Find på kort

Få en nemmere hverdag

Telefon:
42 14 81 52
Fax:
42 14 81 52
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Mange års erfaring og 250+ E-conomic kunder

Med en troværdig bogholder, skal du aldrig igen være bekymret for om der mangler bilag eller om tingene er indberettet korrekt. Bogholderiet kræver mange ressourcer og derfor meget tid for virksomheder, dette ønsker vi hos Bogfoering – Grenaa at hjælpe med.

Ved at tilbyde denne hjælp med bogholderiet, kan du som selvstændig erhvervsdrivende for en fast månedligt beløb, vinke farvel til alle de bekymringer og skabe en nemmere hverdag for dig og din virksomhed. Vi tilbyde flere forskellige løsninger.

Ekstern Controller

En ekstern controller, giver et bedre og anderledes overblik over din virksomheds drift. Ved en ekstern controller forstås, at du lejer en controller og gennem udarbejdelse, samt perspektivering af regnskabs- og nøgletal, får du et overblik over hvordan din virksomheds drift ser ud og hvad de forskellige tal og poster betyder.

Denne løsning er væsentlig billigere end en fastansat controller, da du selv vælger tidshorisonten og hvilke opgaver du vil have varetaget.

Lønadministration og Digitalt bogholderi

Lønadministration
Halter din lønadministration eller vil du bare gerne have optimeret den, så kan vi på kontoret i Grenaa også hjælpe med dette. Timesedler, kilometerregnskab, feriepenge mm. er vigtigt at have styr på og kunne udbetale til tiden. På den måde undgår man utilfredse medarbejdere og gør samtidig bogholderi og bogføring nemmere. Står du selv med alt lønadministration eller har du oplevet problemer med udbetalingen, så få styr på det en gang for alle. Hos os tilbyder vi en ekstern lønbogholder, som tager sig af alt dette og sørger for at lønnen bliver udbetalt til tiden – hver gang!
Alting foregår digitalt, så din medarbejdere og du indberetter alting digitalt og så sørger vi for resten.

Digitalt bogholderi
Hvis du ikke kender til det digitale bogholderi, så bør du læse dette. Denne form for bogholderi minder nemlig meget om det traditionelle bogholderi. Den eneste ændring er at alting er digitaliseret og foregår via mobil og PC, hvor alle data og materialer indsamles og så ordner systemet resten. Bilag, kvitteringer og andet papirrelateret indscannes digitalt, så du slipper for at noget forsvinder og alt er samlet et sted. Dette sparer en masse tid og ressourcer for virksomheden og du kan som virksomhedsejer have fokus på din indtjening og stole trygt på at dit bogholderi er i gode hænder.

Lokalt kontor, men bred service i Grenaa

Hos os i Grenaa, kan du være sikker på at have en bogholder med et lokalt kendskab. Men på trods af en beliggenhed i Østjylland, kan din virksomhed sagtens betjenes overalt i landet. Så tøv ikke med, at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Automatiseret digitalt bogholderi eller hvis du har brug for en Du kan læse mere om at Freelance bogholder i Grenaa.

Bogfoering.dk - Grenaa
c/o Kvist & Jensen Digitalisering
Østerbrogade 16B, 1. sal
8500 Grenaa

Tlf: 42 14 81 52
Mail: Grenaa@bogfoering.dk