config 365 ApS

Meik Børner
Vandtårnsvej 77
2860
Søborg

Find på kort

Solution Accounting

Telefon:
+45 71 99 06 06
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Vi hjælper jeres virksomhed med IT og bogføring

Med over 20 års erfaring er vi solidt rustet til at hjælpe jeres virksomhed med bogføring, virksomhedsrådgivning, integrationsløsning mellem IT-systemer samt opsætning af e-conomic.

Brug tid på det, I tjener penge på

Kravene til jeres firmas IT og bogføring er efterhånden så store, at det kræver mange ressourcer at holde systemet kørende. Ved at lade os servicere jeres IT og bogføring, kan I frigive både økonomiske og tidsmæssige kræfter og bruge dem et andet sted. I får en færdigpakket IT- og bogføringsløsning leveret online, så I kun skal tænde for jeres pc’er. Der skal ikke installeres servere eller andet udstyr, og vi klarer alt det kedelige med vedligeholdelse. Så I kan bruge jeres tid og energi på dét, I tjener penge på!

Betal for det I har brug for

Det er vigtigt for os, at I kun betaler for det, I har brug for. Vi hjælper jer med at klarlægge jeres rutiner og udfordringer og skræddersyr jeres løsning, så den matcher netop jeres behov.

Personlig service

Hos Solution Accounting kan I altid forvente personlig og nærværende service fra fagpersoner, der kender jeres sag. Derfor undgår I den udmattende proces, hvor ansvaret skubbes fra person til person. Det daglige arbejde varetages på vores kontor i Rødovre, men vi kommer også gerne på besøg og hører nærmere om jeres behov.