Stoisk

Nikolaj Vincent Olsen
Staget 48
3070
Snekkersten

Find på kort

Stoisk - din bæredygtige bogholder

Telefon:
61277676
Mobile:
61277676
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Fakturalayout
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

20 års erfaring med regnskab og revision

Jeg har beskæftiget mig med regnskab og revision siden 1999. Først som RevisorTrainee og Revisor Assistent siden som bogholder, regnskabschef, debitorbogholder, kreditorbogholder, controller og kørende regnskabskonsulent for KPMG og EY i flere år. Det er disse kompetencer, jeg anvender, når jeg servicerer mine kunder.

Et grønt aftryk

Jeg har valgt at bruge en del af overskuddet til at udligne virksomhedens Co2-aftryk. Det vil sige, at ydelsen vil være Co2 neutral.

Ydelser

Ud over bogføring med høj kvalitet og efter lovgivningen, varetager jeg også andre ydelser, eksempelvis konsulent assistance, løn-, debitor- og kreditor-bogholderi. Yderligere oplysninger fremgår af [url=http://www.stoiskregnskab.dk]hjemmesiden[/u].

Lokalt forankret med international erfaring

Det er mit ønske at yde særlig hjælp til små og mellemstore, lokalt forankrede virksomheder og dermed generere vækst og lokale arbejdspladser. Jeg har også mange års erfaring med internationale danske virksomheder A.P. Møller-Mærsk A/S, Lundbeck Fonden, Lundbeck, Phase One, Group M med engelsk som koncernsprog. Selvom jeg er lokalt forankret, har jeg også kompetencer til at service udenlandske kunder og leverandører.