Stoisk

Nikolaj Vincent Olsen
Stengade 51B
3000
Helsingør

Find på kort

Stoisk - din bæredygtige bogholder

Telefon:
61277676
Mobile:
61277676
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Fakturalayout
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

20 års erfaring med regnskab og revision

Kontakt mig for at få en ordning hvor du sparer tid - og får en kvalificeret bogholder til at tage dig af dit bogholderi. Det mindsker muligheden for fejl og sikrer at tingene bliver indberettet til tiden.

Et grønt aftryk

Vi støtter grøn omstilling og har siden 2019 været "carbon negative".Det vil sige vi udleder mindre CO2 end vi optager, igennem de træer som vi har fået plantet. Vi arbejder på flere løsninger som sparer yderligere Co2.

Ydelser

Ud over bogføring med høj kvalitet og efter lovgivningen, varetager jeg også andre ydelser, eksempelvis som midlertidig konsulent. Vi kan også levere revisor erklæringer da vi har samarbejde med godkendt revisor. Yderligere oplysninger fremgår af [url=https://www.stoiskregnskab.dk]hjemmesiden[/u].

Lokalt forankret med international erfaring

Vi ønsker at yde særlig hjælp til små og mellemstore, lokalt forankrede virksomheder og dermed generere vækst og lokale arbejdspladser. Grundet mange års erfaring med børsnoterede internationale danske virksomheder med engelsk som koncernsprog kan vi servicere både danske og engelsk-sprogede kunder.