Stoisk

Nikolaj Vincent Olsen
Staget 48
3070
Snekkersten

Stoisk - din bæredygtige bogholder

Telefon:
61277676
Mobile:
61277676
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Fakturalayout
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Mere end 15 års erfaring med regnskab og revision

Jeg har beskæftiget mig med regnskab og revision siden 1999. Først som RevisorTrainee og Revisor Assistent - siden som bogholder, regnskabschef, debitorbogholder, kreditorbogholder, controller og kørende regnskabskonsulent for KPMG og EY i flere år. Det er disse brede og dybe kompetencer jeg hiver med når jeg servicerer mine kunder.

Et grønt aftryk

Jeg har valgt at vi bruger en del af overskudet til at udligne vores Co2-aftryk, og at der sidenhen vil komme flere grønne tiltag - f.eks igennem cirkulære tiltag, grøn energi og andre grønne løsninger. Det gør jeg fordi der er mulighed og råd til det, inden for de timesatser vi tilbyder. Målsætningen er at være Co2 neutrale i 2019.

Socialt ansvarlig

Der er ikke dyre biler eller direktører der skal have råd til en Porsche, idet vi udøver mådehold og fairness. Fokus er at tiltrække kunder med en fair markedspris og en høj kvalitet i arbejdet.

Lokalt forankret med International erfaring

Det er vort ønske at yde særlig hjælp til små og mellemstore, danske lokalt forankrede virksomheder, og dermed generere vækst og lokale arbejdspladser - specielt hvis det er uden for København, selvom København jo også er en lokal by. Jeg har mange års erfaring med engelsk som koncernsprog, og selvom man er lokalt forankret kan man godt lejlighedsvis have behov for, at være i stand til at servicere engelsk-talende kunder og leverandører. Selv hos Mærsk har de haft glæde af vores assistance.
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.