Fjordland

Annemette Bisgaard Olesen
Resenvej 85
7800
Skive

Find på kort

Telefon:
96153064
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Fjordland er Skives største rådgivningshus med fagspecifik og højt specialiseret rådgivning til den professionelle

Bruger du allerede e-conomic eller overvejer du at skifte til e-conomic? Vores eksperter hjælper dig med økonomistyringen, så du kan frigøre din tid og koncentrere dig mere om din virksomhed. Vi hjælper med opsætning, fakturering og rapportering. E-conomic er en stor hjælp, og da systemet ligger online kan du selv skrive dine fakturaer, vi bogfører og giver dig et hurtigt overblik over skyldige kreditorer, tilgodehavende debitorer osv.

Ekspert rådgivning får du hos os

Vi er dine eksperter og vores løsninger er 100 % tilpasset dine behov. Vi tilbyder altid kvalificeret rådgivning nede på jorden og i øjenhøjde, dette i et sprog du forstår. Vi er en utraditionel sammensætning af vidt forskellige faglige retninger, som har det til fælles, at vi er kreativt tænkende og elsker at samarbejde tværfagligt om at finde den bedste løsning for vores kunder.

Virksomhedssekretær – en fleksibel løsning

Har du brug for at frigive noget tid, så du kan være leder for dine medarbejdere, deltage mere aktivt i din virksomhed, eller få mere tid med familien. Så send bud efter en virksomhedssekretær fra Fjordland. Virksomhedssekretæren kommer hjem til dig og løser en række administrative opgaver i din virksomhed. Denne løsning giver dig en meget kompetent ressource til din virksomhed.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit behov. Læs mere om hvad vi kan på vores hjemmeside www.erhvervfjordland.dk