Revisor Mikael Hansen ApS

Mikael Hansen
Thorvald Bindesbølls Plads 8
1799
København V

Find på kort

Telefon:
53536969
Admin type:
Anden revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Din profesionelle samarbejdspartner

Revisor Mikael Hansen er rettet og specialiseret mod selskaber (ApS, A/S og IVS) og enkeltmandsvirksomheder og har til formål at give en personlig oplevelse og en tæt dialog om dit regnskab og din økonomi. Jeg er 36 år og driver selv firmaet fra Vesterbro i København og er specialiseret i mindre virksomheder, hvor jeg tilbyder alle former for servicer. Jeg ønsker at tilbyde kunder en personlig og nærværende revisor, der altid er let at komme i kontakt med, og jeg prioriterer især rådgivning og personlig dialog højt. Jeg har en stor faglig og relevant ballast, da jeg har arbejdet 15 år i revisionsbranchen (hos blandet andet Deloitte, som er verdens største revisionsfirma), og jeg er uddannet kandidat inden for revision, regnskab og skat fra Copenhagen Business School. Herudover har jeg været selvstændig i en række år. Kontakt mig endelig for en mere uddybende og uforpligtende samtale, hvis ovenstående lyder interessant for dig, så kan vi i fællesskab kan danne os et overblik over opgavens indhold, og sammen kan vi lægge en plan for, hvordan vi mest effektivt kommer i mål.

Hvorfor har mine kunder valgt mig

Mine nuværende kunder kan lide og sætter pris på den personlige relation, vi har. Det afspejler sig også i, at jeg har haft disse kunder i mange år. Det er også min erfaring, at mine nuværende kunder sætter pris på, at en aftale er en aftale, og der ikke kommer uforudsete regninger. Det sker dog, at jeg sender ekstraregninger, men det er kun efter aftale og ved større arbejder. Jeg fakturerer rikke for mindre ekstraarbejde.

Kundeservice

Jeg engagerer mig i alle mine kunder uanset virksomhedstype, og jeg prøver at skille mig ud ved at levere mere, end det aftalte. Jeg mener, at det er vigtigt, at en kunde kan stole på sin rådgiver, både i forhold til det, der er aftalt, men også på det der ikke er aftalt. At have sin økonomi hos mig skal være trygt!