Team K Bogholderi

Line Kyhl Haustad
Kærvangen 9
5210
Odense Nv

Find på kort

Team K bogholderi og regnskab

Telefon:
22474655
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder
Team K bogholderi tilbyder ydelser og løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi tager afsæt i den enkelte kundes ønsker og behov samt virksomhedens karakteristika.

Profil

Jeg har 15 års erfaring indenfor bogholderi og 10 års erfaring indenfor revisorbranchen, Jeg arbejder forsat i en revisorvirksomhed på deltid. Igennem årene har jeg erhvervet mig stor erfaring og kompetence bl.a. indenfor finansbogholderi, regnskab og økonomistyring samt regnskabsaflæggelser, herunder udarbejdelse af års- og perioderegnskaber, afstemninger, rapportering samt budgettering, ligesom skat og moms har indgået som et naturligt element. Jeg er uddannet Cand.merc aud (Kandidatuddannelsen i revision) i 2012. I forbindelse med større og større efterspørgsel efter mindre bogføringsopgaver opstartede jeg Team k. Bogholderi i 2019. Dette valg er bl.a. foretaget for at kunne holde timeprisen og kundernes omkostninger på et acceptabelt niveau.

Ydelser

Bogføring: EDB-bogføring, diverse afstemninger, udarbejdelse samt indberetning af moms, lønsumsafgift, lønindberetning m.v.. Bogføringsassistancen kan foretages både på virksomhedens adresse eller hos 2M-office, alt efter ønske.Regnskab:Udarbejdelse og opstilling af årsrapport for enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber, andelsboligforeninger, selskaber som har fravalgt revision, udarbejdelse af private årsregnskaber eller selvangivelser m.m.Skat:• Skatteberegning. • Forskudsregistrering. Skattemæssig rådgivning bl.a. i forbindelse med beskatning ved salg af værdipapirer, ejendomme m.v.Rådgivning:Rådgivning i forbindelse med etablering af virksomhed, registrering hos myndigheder, bogføringsprogram, lønudbetaling m.m. Jeg rådgiver i det omfang jeg har kompetence til. Hvis jeg ikke er kompetent til din problematik, henviser jeg dig til en anden kompetent rådgiver i mit netværk. Oversigten er ikke udtømmende, og du er meget velkommen til at kontakte mig også vedrørende eventuelle ydelser som ikke fremgår af ovennævnte, så kan prøve at strikke en løsning sammen som tilfredsstiller dine behov.