Din Bogholder ApS

Charlotte Hjer Blok
A. P. Møllers Alle 43b
2791
Dragør

Find på kort

Din Bogholder- Håndværkernes foretrukne

Telefon:
33220220
Mobile:
24808801
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Håndværkernes Bogholder

Min viden omkring håndværkere har jeg skabt igennem 20 år. Det startede, da jeg selv sad som bogholder med håndskrevne ordrer og ugesedler med oliepletter fra VVS-montøren og tastede mig igennem alle VVS-numrene. Jeg ved derfor, at det er et tidskrævende arbejde at få alle enderne til at mødes til slut. Digitalisering og udbyttet af den digitale løsningsmodel til håndværkere, opdagede jeg selv for alvor, da jeg sad for første gang som ny kunde hos Ordrestyring.dk, som var en af de første digitale værktøjer målrettet håndværkere.

Digital og kendskab til håndværkerbranchen

I dag har jeg kendskab til mange digitale programmer, som kan hjælpe håndværkerne i deres dagligdag. Der er dog noget, som aldrig kan digitaliseres og det er erfaringen og kendskabet til håndværkernes daglige drift. Jeg kender alle hjørner og kanter af processerne, og kan derfor kalde mig specialisten for håndværkerne. Der er en grund til, at jeg kun arbejder med håndværkere. Jeg ved, hvor du står og kender dine arbejdsgange. Og jeg ved, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg er fan af håndværkere, og jeg lægger vægt på at være direkte, ærlig og loyal. Af en eller anden grund er det altid gået rigtig godt i spænd med mange fra håndværkerbranchen.

Hvorfor vælge Håndværkernes Bogholder?

Fordi at Din Bogholder har specialiseret sig i håndværkere, og kun har håndværker som kunder.

Er du håndværker og begår du en fejl eller gør du som dine kunder?

Dine kunder vælger en top professionel håndværker som DIG, der kan ja undskyld udtrykket, sit "shit"... Mine kunder vælger mig fordi jeg er deres håndværker også er det hele digitalt