Beierholm - Køge

Simon Boye Andersen
Gl. Lyngvej 2
4600
Køge

Find på kort

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Telefon:
27777222
Admin type:
Statsaut. revisor

e-conomic customers

101+ kunder

Vi er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder.

Og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance. Vi vil gerne have, at vores kunder siger: ”Beierholm er en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i vores virksomhed.” Med ErhvervsService fra Beierholm kan du koncentrere dig om firmaets drift og udvikling. Vores medarbejdere hjælper dig med de administrative byrder og kan udføre alle de tids- og ressourcekrævende opgaver.

Økonomifunktion efter dine behov

Du vælger selv, om vi skal varetage hele økonomifunktionen, eller kun dele heraf. Vi løser opgaver fra bogføring, lønservice, perioderapportering til årsrapporter. Alle opgaver afstemmes i forhold til vores medarbejderes erfaring og kvalifikationer. Vi vil med glæde hjælpe din virksomhed. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne.

Skal dine forretningsgange effektiviseres?

I Beierholm har vi mange kompetencer, men vi brænder især for at gøre vores kunders hverdag nemmere, ved at undgå unødig tid på besværlig administration. Derfor er vi særligt opmærksomme på hvordan vores kunders forretning er struktureret, og hvilke processer der kan effektiviseres.