Hasseris Bogføring og Revision ApS

Betina Klarskov
Poul Anker Bechs Vej 132
9200
Aalborg Sv

Find på kort

Hasseris Bogføring og Revision ApS

Telefon:
31900606
Admin type:
Anden revisor

Services

Projektstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

11-25 kunder

Hvem er vi

Vi er et mindre bogførings- og revisions firma med adresse i Aalborg. Vi er pt to medarbejdere som står klar til at hjælpe dig med alle opgaver i forbindelse med driften af din virksomhed lige fra de daglige opgaver som betaling af leverandører og bogføring af finansbilag til den årlige aflæggelse af årsrapport. Vi har et godt teoretisk fundament fra Aalborg Universitet og UCN samt næsten 20 års erfaring i branchen. Du kan læse mere om vores team her: vores teamVi har gennem tiden hjulpet mange virksomheder og selskaber indenfor forskellig brancher. Du kan læse mere om vores kunder og ydelser her Hasseris Bogføring og Revision ApSVi arbejder fortrinsvis fra vores eget kontor, hvilket betyder at du ikke skal stille et kontor til rådighed og at vi kan servicere dig uanset hvor i landet du har din virksomhed. Vi kommer gerne til dig for et uforpligtende møde, samt til løbende møder, hvis du bor i Aalborg eller omegn. Så du slipper for at tage for meget tid fra dine kerneydelser. Foretrækker du, at vi udfører opgaverne fra dit kontor, er det også en mulighed, hvis dit kontor er beliggende i Nordjylland i en radius af 20 km fra Aalborg.

Lad os om de daglige opgaver

For mindre virksomheder, tilbyder vi, at lette byrden med leverandørbetalinger og daglige finansposteringer. Vi hjælper ligeledes med debitorfakturering og bankafstemning. Vores kunder er rigtig glade for denne løsning, da de derved kan koncentrere sig om deres virksomheds omsætningsskabende aktiviteter samtidig med at de ikke behøver at bekymre sig om leverandører bliver betalt til tiden og altid kan følge virksomhedens likviditet - også frem i tiden.

Vores ydelser

Vi kan hjælpe dig med alle opgaver i forbindelse med bogføring og regnskab, samt økonomistyring af din virksomhed. Om du blot har brug for at få bogført dine finansbilag i forbindelse med momsregnskab og/eller perioderegnskaber, eller om du ønsker at vi skal være din eksterne bogholder, med ansvar for hele økonomifunktionen, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Hvis du udelukkende har brug for finansbogføring ifm momsregnskab/perioderegnskaber, sørger vi for at alt bliver bogført, periodiseret og bank mv bliver afstemt. Vi udfærdiger din momsopgørelse og kan være behjælpelig med indberetning til SKAT. Hvis vi skal være din eksterne bogholder, aftaler vi sammen med dig, hvor mange opgaver vi skal varetage og hvor tit. Du får din egen faste kontaktperson, som du altid vil kunne få fat i ved spørgsmål, ændrede/nye opgaver mv. Vi kan også være din eksterne controller som kan hjælpe dig med virksomhedens interne økonomi og økonomistyring. Hvilke tiltag skal der til, for at du styrer din virksomhed i den retning du ønsker, er der den krævede likviditet/kapital i forbindelse med udvidelse af aktiviteten osv. De spørgsmål kan vi hjælpe dig med at svare på. Ved regnskabsåret afslutning kan vi, hvis du har fravalgt revision, være behjælpelig med at udfærdige din årsrapport, samt indsende den til erhvervsstyrelsen. Vi kan klargøre dit regnskab til indsendelse til revisor, hvis du ikke har fravalgt revision.her kan du læse mere om vores ydelser