DS Outsource ApS

Gitte Dall Sølbeck
Kampesmose 46
6070
Christiansfeld

Find på kort

www.DSOutsource.dk

Telefon:
41890225
Mobile:
41890225
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Styr på økonomien

Få en bogholder, regnskabs- eller økonomichef til din virksomhed på deltid. Vi kan sammen udvikle din virksomhed til at blive endnu bedre. Få overblik over virksomhedens økonomi med budgetter og rapporteringer med budgetopfølgninger, analyser, effektivisering og optimering af forretningsgange. Du får sparring og et værdiskabende ledelsesværktøj og dermed bedre forudsætninger for at drive en sund forretning. Du har også mulighed for at outsource hele din økonomifunktion. Arbejdet kan både foregå fra kontoret eller ude hos jer afhængig af jeres ønsker.

Mere end bare bogføring

Der er vigtigt at have en god, stabil og korrekt bogføring. Ud over det skal man kunne forstå tallene og have et godt økonomisk overblik. Det får du hos DS Outsource. Med 25 års erfaring får du nogle af de bedste kompetencer i branchen med både erfaring fra det private erhvervsliv og fra revisorbranchen.

Ydelser

Bogføring Afstemninger Udarbejdelse af periodebalancer Momsregnskab Årsregnskab Effektivisering Løn assistance Effektiv rykkerprocedure Indberetning af skatter og afgifter

DS Outsource tilbyder også

Analyse af virksomhedens økonomi Analyse af bogholderiets arbejdsgange. Omkostningsgennemgang for besparelser Prisberegninger for hvor virksomheden performer bedst. Analyse og hjælp til styrkelse af personale i bogholderiet. Undervisning af personale i nye effektive arbejdsgange med e-conomic Analyse af virksomhedens fødekæde for optimering af processer. Overtagelse af hele virksomhedens økonomifunktion Lønadministration Stabilitet og sikkerhed Rapportering til bank eller koncern også på engelsk.