Bogholdet

Peter Larsen
Herstedvang 10 1.Th
2620
Albertslund

Find på kort

Bogholdet

Telefon:
31343191
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Professionelt Økonomisk Arbejde

System Struktur Overblik Det er Bogholdets kendetegn Bogholdet er med mere end 60 års erfaring til sammen inden for bogholderi og regnskab, nogle af branchens mere erfarne profiler. Vi kommer alle 3 fra stillinger som økonomimedarbejder, økonomi-ansvarlig, og økonomichef. Det betyder, at vi kan træde ind på ethvert niveau i jeres organisation og løfte alle regnskabs- og økonomiopgaver. I får en konsulent, der kender sit fag, har erfaringen og kan levere resultater fra første dag.

Bogføring

Alle bilag bogføres korrekt og hurtigt. I får alle retsmæssige moms- og skattefradrag for jeres omkostninger. Som et led i bogføringen sørger vi for indberetning af moms og lønsum til SKAT. Al gældende lovgivning overholdes.

Lønadministration

Udbetaling af løn gælder lønbehandling samt lønopgørelse af funktionærløn, timeløn, ferieadministration og indberetning til e-indkomst. Og naturligvis bogføring af disse.

REGNSKABS- OG ÅRSAFSLUTNING

I forbindelse med årsregnskab og årsafslutning sikrer vi, at regnskabet og alle konti er afstemt og klar til at videregive til evt. revision. Vi kan deltage i revisionen – eller vi kan træde ind og bistå med svar og uddybninger, hvis der er spørgsmål fra revisionen. Har I brug for revision, men har I ikke en fast samarbejdspartner, så har vi kontakt til flere forskellige revisorer, som vi kan anbefale.