e-copedia

Adgang

Artikler med tagget “Adgang” i
Alle artikler med tagget “Adgang”
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner eller spærrer adgangen på din kunde.
Du kan nemt nulstille din adgangskode, uanset om du logger på via Visma Connect, eller via aftalenummer og bruger ID.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for at gennemtvinge totrinsbekræftelse for andre brugere på din aftale.
Du kan nemt slette eller spærre flere kunder på én gang, når der er flere kunder i samme kundegruppe, der skal spærres eller slettes.
Hvis først du har bogført noget på en leverandør, har du ikke længere mulighed for at slette leverandøren. Du kan i stedet vælge at spærre leverandøren.
Aktiveringen af totrinsbekræftelse på dit login, er en god måde at sikre sig, ens e-conomic bliver endnu mere sikkert.
Syntes du at adgangskoden, du fik tildelt, da vi oprettede din aftale, er for svær at huske, kan du nemt ændre din adgangskode.
Hvis du har behov for at en bruger skal have en "begrænset adgang" til e-conomic, kan du gøre det på to måder.
Såfremt du er superbruger på en koncernaftale, også beskrevet som en administratoraftale, så kan du oprette nye brugere samt ændre og tildele adgangskoder.
Visma Connect er vores nye login løsning, som gør din adgang til e-conomic både lettere og mere sikker.
For at logge ind via Visma Connect, skal du tilmelde dig inde i e-conomic.
Under Salg kan du, ved at trykke på rullemenuen varer, på knappen "Vis", vælge at få vist dine åbne varer, spærrede varer eller alle varer.
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.
Det er en god idé jævnligt at skifte adgangskode, og det kan gøres på 2 minutter.
Som superbruger kan du oprette nye brugere på din administrator aftale og tildele eller ændre adgangskoder.
Er din virksomheds konto blevet spærret, fordi vi ikke har modtaget din betaling for en faktura, kan det skyldes, at vi hos e-conomic ikke har din korrekte mailadresse.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for invitere dine kollegaer til også at tilmelde sig. Det sikrer dig, at alle på kontoret logger ind på samme måde.
I denne vejledning kan du se hvordan du kan slette eller spærre en vare i din e-conomic aftale.
Hvis du er administrator i e-conomic, kan du begrænse din klients superbruger-adgang. På den måde kan du sikre at brugeren ikke laver om i opsætningen på aftalen eller påvirker bogføringen mv.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan afmelde/slette en bruger, hvis du har en ekstra bruger oprettet i aftalen, som ikke længere skal have adgang.
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator kan oprette hurtig adgang til en virksomhed, og dermed også nemt kan skifte mellem de aftaler, du administrerer.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse. Det sikrer dig, at din adgang til e-conomic bliver endnu mere sikker.
I din kundeoversigt kan du vælge enten at få vist åbne, spærrede eller alle kunder. I guiden her, kan du se, hvordan dette ændres.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du henholdsvis sletter og spærrer en konto i din kontoplan.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
Skal du oprette en bruger med begrænset adgang til e-conomic, kan du her se, hvordan du kan oprette brugeren med basis faneblad, hvor du selv kan vælge hvilke funktioner brugeren skal have adgang til.
I denne artikel vil du lære mere om koncernadgang til e-conomic for virksomheder, der har flere regnskaber i e-conomic.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
Når du benytter e-conomic ved at logge ind via Visma Connect med totrinbekræftelse, kan du komme ud for, at du får ny telefon.
Under menuen "Varer" kan du nemt slette eller spærre flere varer på én gang. Du kan naturligvis kun slette varer, der ikke har været bevægelser på.
Skal dine medarbejdere sende bilag til e-conomic og besvare bilagsanmodninger, men ikke have adgang til andre dele af regnskabet? Så kan du oprette dem som Bilagsindsendere i e-conomic - helt gratis!
Har du brug for, at flere kan tilgå samme aftale? Så kan du oprette en ekstra bruger.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Adgang”

    • Oplever du fejl eller problemer med e-conomic?
    • Vil du vide mere om teknik og sikkerhed i e-conomic?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer