Adgang

Artikler med tagget “Adgang” i Administratorer & Koncerner
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator kan oprette hurtig adgang til en virksomhed, og dermed også nemt kan skifte mellem de aftaler, du administrerer.
I denne artikel vil du lære mere om koncernadgang til e-conomic for virksomheder, der har flere regnskaber i e-conomic.
Såfremt du er superbruger på en koncernaftale, også beskrevet som en administratoraftale, så kan du oprette nye brugere samt ændre og tildele adgangskoder.
Som administrator superbruger kan du oprette nye brugere og tildele eller ændre adgangskoder.
Alle artikler med tagget “Adgang”
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner eller spærrer adgangen på din kunde.
Kan du ikke huske din adgangskode, dit aftalenummer eller dit bruger-ID? I denne guiden vil vi gennemgå, hvordan du ganske nemt kan få tilsendt et nyt login til e-conomic.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for at gennemtvinge totrinsbekræftelse for andre brugere på din aftale.
Du kan nemt slette eller spærre flere kunder på én gang, når der er flere kunder i samme kundegruppe, der skal spærres eller slettes.
Hvis først du har bogført noget på en leverandør, har du ikke længere mulighed for at slette leverandøren. Du kan i stedet vælge at spærre leverandøren.
Syntes du at adgangskoden, du fik tildelt, da vi oprettede din aftale, er for svær at huske, kan du nemt ændre din adgangskode.
Hvis du har behov for at en bruger skal have en "begrænset adgang" til e-conomic, kan du gøre det på to måder.
Såfremt du er superbruger på en koncernaftale, også beskrevet som en administratoraftale, så kan du oprette nye brugere samt ændre og tildele adgangskoder.
I denne artikel vil du lære mere om Visma Connect, e-conomics nye login-løsning.
For at logge ind via Visma Connect, skal du tilmelde dig inde i e-conomic.
Under Salg kan du, ved at trykke på rullemenuen varer, på knappen "Vis", vælge at få vist dine åbne varer, spærrede varer eller alle varer.
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du ændrer din adgangskode med Visma Connect.
Som administrator superbruger kan du oprette nye brugere og tildele eller ændre adgangskoder.
Er din virksomheds konto blevet spærret, fordi vi ikke har modtaget din betaling for en faktura, kan det skyldes, at vi hos e-conomic ikke har din korrekte mailadresse.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for invitere dine kollegaer til også at tilmelde sig. Det sikrer dig, at alle på kontoret logger ind på samme måde.
I denne vejledning kan du se hvordan du kan slette eller spærre en vare i din e-conomic aftale.
Hvis du er administrator i e-conomic, kan du begrænse din klients superbruger-adgang. På den måde kan du sikre at brugeren ikke laver om i opsætningen på aftalen eller påvirker bogføringen mv.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan afmelde/slette en bruger, hvis du har en ekstra bruger oprettet i aftalen, som ikke længere skal have adgang.
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator kan oprette hurtig adgang til en virksomhed, og dermed også nemt kan skifte mellem de aftaler, du administrerer.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse. Det sikrer dig, at din adgang til e-conomic bliver endnu mere sikker.
I din kundeoversigt kan du vælge enten at få vist åbne, spærrede eller alle kunder. I guiden her, kan du se, hvordan dette ændres.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du henholdsvis sletter og spærrer en konto i din kontoplan.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
Skal du oprette en bruger med begrænset adgang til e-conomic, kan du her se, hvordan du kan oprette brugeren med basis faneblad, hvor du selv kan vælge hvilke funktioner brugeren skal have adgang til.
I denne artikel vil du lære mere om koncernadgang til e-conomic for virksomheder, der har flere regnskaber i e-conomic.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
Når du benytter e-conomic ved at logge ind via Visma Connect med totrinbekræftelse, kan du komme ud for, at du får ny telefon.
Under menuen "Varer" kan du nemt slette eller spærre flere varer på én gang. Du kan naturligvis kun slette varer, der ikke har været bevægelser på.
Har du brug for, at flere kan tilgå samme aftale? Så kan du oprette en ekstra bruger.
Alle artikler med kategori “Administratorer & Koncerner”