Administrer din kundes nye pakke

Vejledning
Vi har gjort os umage med at finde den bedste grundpakke, ud fra de behov din kunde har i dag. Har vi ramt lidt forbi, kan du nemt vælge den pakke, du mener passer bedst til din kundes behov, på de aftaler du betaler for.

Nedenstående trin for ændring gælder i perioden efter d. 01.03.22 og indtil d. 01.04.22.

Se anvendte funktioner på en aftale

1. Fra dit administrator modul skal du i menuen til venstre under "Virksomhed" trykke på "Ændrede pakker".
  2. Find den virksomhed du ønsker at se oversigten for og tryk på ikonet længst til højre, "Anvendt funktionalitet".
  3. Du kan nu se det højeste antal posteringer foretaget i aftalen og hvilke funktioner, som er anvendt.

Sådan ændrer du din kundes grundpakke (fra og med d. 01.03.22 til d. 01.04.22)

1. Fra dit administrator modul skal du i menuen til venstre under "Virksomhed" trykke på "Ændrede pakker".
  2. Find den virksomhed du ønsker at ændre pakken på, i oversigten over de aftaler du betaler for.
  3. Tryk på blyanten for at redigere den valgte virksomhed og vælg den grundpakke, du ønsker at ændre til.
OBS:
Ovenstående trin gælder kun for de aftaler du som administrator betaler for.