Ændr dine Webshop indstillinger

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan ændre dine Webshop indstillinger.

Under menupunktet "Webshop indstillinger" vil det blandt andet være muligt at ændre firmanavn og tekst på ordrebekræftelsen til din kunde, hvilke informationer dine varer skal fremgå med i din webshop, samt hvilket beløb din kunde minimum skal bestille for.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her

• Denne funktion kræver, at du har tillægsmodulet Webshop

Sådan ændrer du dine Webshop indstillinger

1. Tryk på "Webshop".
  2. Tryk på "Webshop indstillinger" i værktøjslinjen øverst.
  3. Udfyld felterne.
  4. Tryk på "Gem" for at afslutte og gemme indstillingerne.
Tip:
Du kan fjerne knappen "Til kassen" fra dit Website, hvis din Webshop endnu ikke er klar til brug. Her kan du også vælge hvordan knappen skal fungere.

Oplysninger om felterne:

Ordrebekræftelse:

FeltHandling

Kopi skal sendes til

Indtast e-mail adresse hvis der skal sendes en kopi af alle ordre til dig, lageret eller måske økonomiafdelingen

Firmanavn*

Obligatorisk felt. Udfyld med dit firmanavn

Egen tekst på ordrebekræftelsen til kunden

Skriv den besked som kunden modtager med ordrebekræftelsen

Oversæt

Du har mulighed for at skrive ordrebekræftelsen på flere sprog, så det matcher det sprog, du har valgt for siden. Vær opmærksom p,å at du skal have tilføjet sproget under ”Indstillinger” og ”Sprog”.

Varer:

FeltHandling

Vis lagerstatus som:

Skjult: Kunderne kan ikke se, hvor mange der er på lager.
Vis antal: Kunderne kan se antallet, der er på lager.
På lager/Ikke på lager: Kunderne kan se, om varen er på lager eller ej

Stop salg hvis varen ikke er på lager

Sæt hak her hvis du ønsker at stoppe salget af en vare, når der ikke er flere på lager

Vis enhed

Sæt hak her for at vise varens enhed på webshoppen

Vis vægt

Sæt hak her for at vise varens vægt på webshoppen

Del på Facebook, Twitter

Giver dine kunde mulighed for at dele din webshop på Facebook og Twitter

Kassen:

FeltHandling
Sælg til kundegruppePrivatperson + Firma: Det er muligt både for privatpersoner og virksomheder at handle i din webshop.
Kun privatpersoner: Det er kun muligt for privatpersoner at handle i din webshop.
Kun firma: Det er kun muligt for virksomheder at handle i din webshop.
Visning af knappen Til KassenHvor skal ”Til kassen”-knappen placeres:
Popup: Viser en glidende kasse i bunden af siden.
Øverst: Viser kassen i toppen af siden sammen med andre webshop felter som ”Moms” og ”Sprog”.
Top og Popup: Viser både en glidende kasse i bunden af siden og en kasse øverst sammen med de andre webshop felter.
Skjul: Hvis du vælger skjul, vil kassen ikke blive vist, og det er derfor ikke muligt at købe dine varer. Dette er en god ide, imens du opretter din webshop, så du kan publicere den undervejs.

Via varesøgning

Du får et søgefelt, så dine kunder har mulighed for at søge på dine varer. Bemærk at alle varer, også dem der er skjult, kan søges frem

Tillad at kunde vælge momssats

Tillad at kunden selv vælger momssats

Telefonnummer er obligatorisk

Kræv at kunden taster sit telefonnummer, før at gennemføre bestilling

Mobilnummer er obligatorisk

Kræv at kunden taster sit mobilnummer, før at gennemføre bestilling

Mindste bestillingsværdi

Hvis beløbet i kundens kurv er mindre end beløbet du angiver her, kan bestillingen ikke gennemføres og kunden får vist beskeden "Bestillingsværdien er for lille til at gennemføre købet. Minimum værdi for bestilling er XXX DKK"