e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Ændr layoutskabelon på din kunde

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer din kundes layoutskabelon.

Sådan ændrer du layoutskabelon på din kunde

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Kunder" under "Kunder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på linjeikonet "Redigér" til højre for den kunde, du ønsker at ændre skabelon for.
  4. Tryk på fanebladet "Øvrigt".
  5. Vælg et andet layout i feltet "Layout".

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.