Ændr pdf visning i Mozilla Firefox

Vejledning
Oplever du, at dit print er helt blankt/tomt, når du printer en faktura, en ordre, bestilling etc.? I Mozilla Firefox kan dette skyldes visningen i din browser. Denne guide viser, hvordan du ændre denne indstilling.

Når man åbner en pdf i Firefox, åbner den i noget der hedder "forhåndsvisning i firefox". Det er den måde, som Firefox har valgt at PDF’er skal vises på.

For at få vist dit print korrekt, skal du derfor ændre PDF program i din browser.

Sådan ændre du din visning af PDF fil i Mozilla Firefox

1. Tryk på knappen med de tre vandrette streger øverst til højre på din skærm.
  2. Vælg punktet "Indstillinger".
  3. Scroll ned på siden, til du ser titlen "Programmer".
  4. Tryk på "Åben i Firefox" til højre for "Portable Document Format (PDF)".
  5. Tryk "Vælg en anden".
  6. Vælg det program du ønsker at bruge til at vise dine pdf-filer.
Tip:
Har du ikke et program til at vises pdf-filer, er Adobe Acrobat Reader DC muligvis ikke installeret. Adobe Acrobat Reader DC er et gratis program der kan vise og danne pdf-filer.