e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Afstemning

Artikler med tagget “Afstemning” i
Alle artikler med tagget “Afstemning”
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan e-conomic benytter afrundingsregler. I e-conomic benyttes der to decimaler.
Momsafstemningen er dit værktøj til at danne dig et hurtigt overblik, over sammensætningen af din moms, for den angivne periode.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du overfører beløb mellem perioder i bankafstemning. Beløb kan dermed "flyttes", hvis de er hævet/indsat i en periode, men bogført i en anden.
Et regnskab skal være korrekt og give et retvisende billede af virkeligheden. For at sikre dig at regnskabet er korrekt, bør du afstemme det inden du afslutter det i e-conomic.
I denne artikel kan du læse, hvordan du manuelt afstemmer posteringer i bankafstemningen.
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du nemmest muligt kan afstemme det samlede beløb på din kreditorsaldoliste med f.eks. beløbet i din saldobalance for samme konto.
Med funktionen Bankafstemning kan du sikre, at dit regnskab afspejler alle bevægelser på din bankkonto. På den måde slipper du for at bekymre dig for, om du har glemt noget i din bogføring.
Når du har importeret dit kontoudtog fra banken med alle dine bankposteringer, har du mulighed for at få hjælp til afstemningen med "Afstem automatisk".
Det er muligt at importere dine bankposteringer til en kassekladde via bankafstemningsværktøjet.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du nemmest kan afstemme det samlede beløb på din debitorsaldoliste med f.eks beløbet i din saldobalance for samme konto.
Når du har indtastet din primosaldo, er du klar til komme i gang med din bankafstemning.
Alle artikler med kategori “”

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.