e-copedia

Afstemning

Artikler med tagget “Afstemning” i
Alle artikler med tagget “Afstemning”
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan e-conomic benytter afrundingsregler. I e-conomic benyttes der to decimaler.
Momsafstemningen er dit værktøj til at danne dig et hurtigt overblik, over sammensætningen af din moms, for den angivne periode.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du overfører beløb mellem perioder i bankafstemning. Beløb kan dermed "flyttes", hvis de er hævet/indsat i en periode, men bogført i en anden.
I denne artikel er samlet tips og typisk stillede spørgsmål til funktionen Bankintegration.
Et regnskab skal være korrekt og give et retvisende billede af virkeligheden. For at sikre dig at regnskabet er korrekt, bør du afstemme det inden du afslutter det i e-conomic.
I denne artikel kan du læse, hvordan du manuelt afstemmer posteringer i bankafstemningen og derved selv kan afgøre hvilke poster der afstemmes med hinanden.
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du nemmest muligt kan afstemme det samlede beløb på din kreditorsaldoliste med f.eks. beløbet i din saldobalance for samme konto.
Med funktionen Bankafstemning kan du sikre, at dit regnskab afspejler alle bevægelser på din bankkonto. På den måde slipper du for at bekymre dig om, hvor vidt du har glemt noget i din bogføring.
I denne artikel er samlet tips og typisk stillede spørgsmål til modulet Bankafstemning.
Når du har importeret dit kontoudtog fra banken med alle dine bankposteringer, har du mulighed for at få hjælp til afstemningen med "Afstem automatisk".
Det er muligt at overføre dine bankposteringer til en kassekladde via bankafstemningen. Gennem denne funktion sparer du tid, da du ikke længere skal oprette dine posteringer enkeltvis, i kassekladden.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du nemmest kan afstemme det samlede beløb på din debitorsaldoliste med f.eks beløbet i din saldobalance for samme konto.
For at kunne afstemme din bank skal du have dit kontoudtog ind i e-conomic og når det er på plads i højre side, er du klar til komme i gang med din bankafstemning.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Afstemning”

  • Bankafstemning FAQ
  • Hvordan starter jeg med at bruge bankafstemning?
  • Hvordan starter jeg forfra med bankafstemning?
  • Hvordan får jeg flere bankkonti i min bankafstemning?
  • Hvorfor passer min banksaldo ikke?
  • Hvorfor går min bankafstemning ikke op?
  • Bankafstemning og valuta
  • Hvor er resten af mine posteringer?
  • Bankintegration med Aiia FAQ
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer