e-copedia

Bilag

Artikler med tagget “Bilag” i System & Opsætning
Med funktionen Digital underskrift i e-conomic, er det let at sende dokumenter til underskrift.
I denne artikel forklares hvad modtagelse af e-faktura er, og hvem der kan modtage dem i deres Inbox. Du kan modtage e-fakturaer direkte i din Inbox, og det kræver blot, at du aktiverer modtagelse af e-fakturaer i din e-conomic-aftale.
Alle artikler med tagget “Bilag”
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan styre sorteringen af dine bilag i Inboxen.
Ønsker du at vedhæfte et indscannet bilag til din vareleverandørfaktura, skal du gøre det før du bogfører din vareleverandørfaktura.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan Smart Inbox kan bruge information fra dine indscannede dokumenter eller fra EAN-fakturaer, du modtager, til at hjælpe dig med at kontere.
Du kan altid nemt og hurtigt vedhæfte bilag til dine posteringer, hvad end du befinder dig blandt bilagne i din Inbox eller kigger på kladdeposteringerne i din kassekladde.
Du kan i e-conomic vedhæfte ét eller flere bilag til din faktura, ordre eller tilbud - det kan eksempelvis være dokumentation for udført arbejde.
Har du eksempelvis en regning eller kvittering som skal bogføres? Undgå rod og opbevar i stedet dine papirer digitalt i e-conomic. I denne artikel kan du lære mere om, hvordan du behandler dine bilag fra Inboxen. Her er det muligt at oprette posteringer ud fra dit bilag som eksempelvis kan være en bon fra et tidligere køb, og overføre det direkte til din kassekladde hvor du kan bogføre bilaget.
Det kan tage lang tid, at organisere bilag manuelt, og dernæst at vedlægge dem til den korrekte postering en efter en, og typisk mangler der også et bilag eller to undervejs.
Funktionen Bilagsanmodning gør det let at indsamle bilag, du mangler, direkte i e-conomic. Bilagsanmodning holder øje med poster i dine kassekladder og noterer sig, hvis posteringer mangler bilag, for at give dig overblik over manglende bilag og lade dig sende bilagsanmodninger afsted til enhver bruger i din aftale. Anmodningen sendes til brugeren via e-conomics mobilapp, så brugeren let kan tage billeder af sine bilag og sende dem tilbage til den regnskabsansvarlige i e-conomic.
Foretrækker du at arbejde i "Superkladden"? Så får du her et par tip til at vedhæfte bilag til posteringerne.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan kategorisere dine bilag. Ved at kategorisere dine bilag, er det lettere at holde styr på hvert enkelt bilag og sikre, at alt bogføres korrekt.
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.
Hvis du har et bilag liggende i din aftale, som du ønsker at udskrive eller gemme på din computer, har du mulighed for at gøre det direkte fra din inbox.
I denne artikel forklares hvad modtagelse af e-faktura er, og hvem der kan modtage dem i deres Inbox. Du kan modtage e-fakturaer direkte i din Inbox, og det kræver blot, at du aktiverer modtagelse af e-fakturaer i din e-conomic-aftale.
Kapitel 3 i europas GDPR omhandler hvordan dine kunder har retten til at vide hvad af deres data du har brugt, og hvordan dataen er blevet brugt.
Smart Flowet hjælper dig med at have regnskab som er up to date, hvilket skaber et godt finansielt overblik. Du kan lave rapporter, der viser hvordan det går dit regnskab dag, i stedet for kun at kunne forholde dig til sidste kvartal, og på baggrund af det tage bedre beslutninger for virksomheden.
I denne artikel vil du lære mere om godkendelse af bilag i Inbox. Med funktionen godkendelse i Inbox, sender e-conomic automatisk dine bilag til godkendelse.
I denne artikel, kan du lære hvordan du indstiller Microsoft Outlook eller Microsoft Office 365 til at undgå brugen af Winmail.dat-formatet, så du kan sende bilag til e-conomic uden fejl.
Har du problemer med at få overført PDF-filer til din aftale? Får du en fejlbesked, som dén der vises nedenfor?
Din Inbox kan modtage langt de fleste billeder og PDF'er. Men indimellem kan det ske, at en fil ikke kan overføres til din Inbox.
I denne artikel forklares hvordan du aktivere modtagelse af e-faktura via EAN-nr. i din Inbox.
I denne artikel gennemgår vi hvordan du opsætter Workflows ud fra en skabelon, eller hvordan du kan skræddersy et Workflow fra bunden, som passer præcis til dine behov.
I denne artikel er samlet tips og typisk stillede spørgsmål til funktionen Indscanning.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan du selv kan vælge din visning af bilag i Inboxen.
Skal du vedhæfte et bilag til din vareleverandørfaktura, kan du her se, hvordan dette gøres inden at vareleverandørfakturaen bogføres.
Med e-conomic kan du nemt uploade dine bilag, uanset om du har dem gemt direkte på din computer, i en e-mail eller tager billeder via Visma e-conomic app'en.
Når du har overført bilag til Inbox, kan du arbejde videre med dem direkte fra kassekladden bl.a. ved at benytte funktionen "Ny postering fra inbox", som du kan læse mere om i denne artikel.
Denne artikel vejleder dig i, hvordan du kan trække og slippe dine bilag fra Indbakken i din kassekladde.
Med funktionen Digital underskrift i e-conomic, er det let at sende dokumenter til underskrift.
Det kan tage lang tid, at organisere bilag manuelt, og dernæst at vedlægge dem til den korrekte postering en efter en, og typisk mangler der også et bilag eller to undervejs.
Skal dine medarbejdere sende bilag til e-conomic og besvare bilagsanmodninger, men ikke have adgang til andre dele af regnskabet? Så kan du oprette dem som Bilagsindsendere i e-conomic - helt gratis!
Denne guide vejleder til, hvordan du overfører de indsendte dokumenter til dokumentlisten i din “Superkladde”, så du efterfølgende kan arbejde videre med dem.
Når dine bilag er overført til din Indbakke, kan du super nemt kombinere, kopiere eller slette dem for at gøre dem helt klar, inden du vedhæfter dem til dine posteringer.
Når du har flere bilag der tilhører én postering, kan du i din inbox kombinere disse bilag, og derefter vedhæfte dem til en eksisterende postering eller oprette posteringen direkte fra inboxen.
Er der ved en fejl blevet vedhæftet et forkert bilag til en postering, kan det nemt fjernes - også selvom det allerede er bogført.
I denne artikel forklares hvordan du aktivere modtagelse af e-faktura via CVR i din Inbox.
Hvis du er interesseret i et mere enkelt og effektivt bogførings- og godkendelsesflow, kan du med Workflows i Inboxen opsætte dine egne automatiseringsregler, som letter arbejdsbyrden og sparer dig en masse tid i hverdagen. Workflows er en funktion, der minimerer indtastningen af de samme bilag igen og igen og skaber en bedre godkendelsesproces.
Det tredje og sidste trin i Smart flowet er, at bruge funktionen bilagsmatch til automatisk at matche dine bilag fra inboxen med posteringer i kassekladden. Denne funktion binder afslutningsvis Smart Inbox og Smart Bank arbejdsgangene sammen, og bidrager til at du klare din bogføring, med så lidt manuelt arbejde som muligt.
Alle artikler med kategori “System & Opsætning”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Bilag”

    • Hvordan vedhæftes bilag til posteringer i kassekladden?
    • Hvilke filtyper kan jeg indlæse & hvor stor må filen være?
    • Hvorfor oplever jeg problemer med at indlæse PDF-filer?
    • Hvordan opretter jeg posteringer ud fra bilag?
    • Hvordan tager du billeder af bilag?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer