e-copedia

Bilagsmatch forbinder automatisk bilag med posteringer

Vejledning
Det tredje og sidste trin i Smart flowet er, at bruge funktionen bilagsmatch til automatisk at matche dine bilag fra inboxen med posteringer i kassekladden. Denne funktion binder afslutningsvis Smart Inbox og Smart Bank arbejdsgangene sammen, og bidrager til at du klare din bogføring, med så lidt manuelt arbejde som muligt.

Du kan spare en masse tid og besvær med Bilagsmatch, da vi ser om posteringer og bilag passer sammen, og så bliver du fremlagt de match vi har fundet. I korte træk tømmes din inbox for bilag og bliver matchet med dine kladdeposteringer.

På posteringen tager vi beløb og dato, og matcher med bilag i inboxen. 
På bilagene kigger vi på fakturadato og forfaldsdato, samt beløb. 
Beløbet skal være et 100% match, og dato inden for 3 dage. Hvis datoen ikke er et 100% match, men dog inden for 3 dage vil vi vise et advarselsikon så du kan tage stilling til om bilaget er korrekt eller ej. 

  • De 3 artikler i denne serie, er lavet med fokus på opsætning og håndtering af Smart Flowet, rettet imod kunder med pakkerne Smart eller Avanceret.

Bilagsmatch

  1. Gå til Regnskabsfanen.
  2. Tryk på "Kassekladder" og vælg den kassekladde du vil arbejde i.
  3. Tryk på Bilagsmatch (papirklipsikonet) i højre hjørne af skærmen.
  4. I vinduet som åbner bliver vist alle de fundne match mellem bilag og posteringer, hvor du har mulighed for at fravælge match.
  5. Tryk "OK" for at tilføje bilag til posteringerne.

Hvis du efter at have brugt Bilagsmatch kan se, at du mangler et eller flere bilag, som dine medarbejdere skulle have sendt ind, kan du lave en Bilagsanmodning, hvis medarbejderen er oprettet som en Bialgsindsender.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer