e-copedia

Bogført

Artikler med tagget “Bogført” i
Alle artikler med tagget “Bogført”
Hvis du efter aftale med din kunde ønsker at tilbageføre renter og rykkergebyr for en rykkerskrivelse, så læs med her!
Har du bogført det samlede beløb for dine kundeposter og ønsker du at fordele saldoen ud pr. kunde, kan du oprette posteringerne, på dine forskellige kundekonti.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du finder dine bogførte posteringer.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan e-conomic benytter afrundingsregler. I e-conomic benyttes der to decimaler.
Denne artikel vejleder dig i, hvordan du kan trække og slippe dine bilag fra Indbakken i din kassekladde.
Denne funktion gør det muligt at søge i alle sendte eller bogførte dokumenter, f.eks. fakturaer. Der kan anvendes mange forskellige parametre i søgefunktionen.
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du skal håndtere det, når du sælger til udlandet. Når du sælger dine varer til kunder i f.eks. både Sverige (inden for EU) og USA (uden for EU/øvrige lande), skal du sikre dig, at du har valgt de korrekte salgskonti ind i de korrekte felter i dine varegrupper, for at få momsen placeret korrekt i din bogføring - og dermed i momsopgørelsen.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer forfaldsdato for en salgsfaktura, efter den er bogført.
Kontokortet viser oplysninger om alle posteringer på en konto for de nuværende (endnu ikke afsluttede) regnskabsperioder.
Når du har bogført din kassekladde, kan du ikke længere se den i oversigten under dine kassekladder. Den kan søges frem via din log og arkivet.
Denne guide vejleder til, hvordan du forbinder Danløn med e-conomic, både for internal aftaler og almindelige aftaler, så du kan få lønposteringerne over i e-conomic.
Er der ved en fejl blevet vedhæftet et forkert bilag til en postering, kan det nemt fjernes - også selvom det allerede er bogført.
I arkivet kan du se de momsopgørelser, du har markeret som indberettet, og på den måde, kan du få et overblik over de indberetninger, du tidligere har udført i e-conomic.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Bogført”

    • Hvad bruges feltet 'Vejl. kostpris' til?
    • Bankafstemning FAQ
    • Hvorfor vil e-conomic ikke lade mig afslutte mit regnskabsår?
    • Hvordan udskriver/downloader jeg mine bilag?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer