Brug Straksindbetaling som revisor eller bogholder

Vejledning
Som revisor eller bogholder kan du sende en anmodning til din kunde om at skrive deres virksomhed op til at bruge Straksindbetaling via Moneyflow.

Som en naturlig del af opsætningen mellem Moneyflow og e-conomic, skal din kunde vise at de er ejere af deres virksomhed, ved at logge ind med MitID. Det kan naturligvis være svært, når det nu skal gøres på din computer. Derfor kan du som revisor eller bogholder, sende en anmodning til din kunde om at skrive deres virksomhed op til at bruge Straksindbetaling via Moneyflow. I denne guide, kan du læse hvordan.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Straksindbetaling.

Sådan bruger du Straksindbetaling som revisor eller bogholder

1. Gå til Market og find og tilføj "Straksindbetaling".
  2. Gå til 'Alle indstillinger' og find menupunktet Integrationer ude til venstre.
  3. Vælg Straksindbetaling og læs og accepter betingelser fra vores partner MoneyFlow.
  4. I feltet "Er du ikke tegningsberretiget?" skal du trykke på linket "Fortsæt som revisor >"
  5. Tryk på linket, for at kopiere det og send det til din kunde. Din kunde skal bekræfte, at de ejer virksomheden, ved at trykke på linket og logge på med NemID.

Du skal nu udfylde de korrekte oplysninger omkring valg af konti. Dette bruges når dine indbetalinger fra Moneyflow oprettes automatisk af e-conomic, så de er klar til at blive bogført i den valgte kassekladde. Moneyflow skal nu oprettes en ny kunde, til bogføringen af fakturaer og indbetalinger, hver gang du bruger Straksindbetaling. Dette sker fordi din faktura bliver overtaget af Moneyflow og du derfor modtager indbetalingen herfra. Der skal her vælges, hvilken kundegruppe Moneyflow skal være tilknyttet.