e-copedia

Få automatiseret bankafstemning med Autoforslag

Vejledning
Det næste skridt i opsætningen af Smart flowet er, at overfører posteringerne fra bankafstemningen til kassekladden, hvor funktionen bilagsmatch skal bruges til, at få automatisk matchet bilag og posteringer.

Her er det vigtigt at have oprettet en bankforbindelse gennem enten AIIA eller Bank Connect, som er hvad der automatisk overfører posteringer fra din bankkonto til bankafstemningen. 

Inden posteringerne overføres til kassekladden, kan funktionen Autoforslag hjælpe med, at komme med forslag til hvilken posteringstype, konto osv. posteringen skal bogføres med.

  • De 3 artikler i denne serie, er lavet med fokus på opsætning og håndtering af Smart Flowet, rettet imod brugere med pakkerne Smart og Avanceret.

Overfør posteringer fra bankafstemning

  1. Gå til regnskabsfanen.
  2. Tryk på "Bankafstemning" under "Bank".
  3. Marker posteringerne i højre side, klik overfør i højre hjørne, og vælg i vinduet hvilken kassekladde posteringerne skal overføres til.
  4. Tryk på den blå knap "Autoforslag", hvorefter systemet automatisk kontere dine posteringer.
  5. Tryk på knappen ”Overfør til kassekladde”.
  6. Når posteringerne overføres til kassekladden, bliver de automatisk afstemt med posteringerne i højre side.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer