Få ny adgangskode ved glemte login- eller brugeroplysninger

Vejledning
Du kan nemt nulstille din adgangskode, uanset om du logger på via Visma Connect, eller via aftalenummer og bruger ID.

Sådan får du en ny adgangskode med Visma Connect

1. Indtast din e-mail på login-siden, tryk næste og tryk på "Har du glemt din adgangskode?".
  2. Bekræft du ikke er en robot og tryk på “Nulstil adgangskode”
  3. Kig efter en e-mail fra os, i din e-mail indbakke (den kan også ligge i spam).
  4. Tryk på knappen "Skift adgangskode" for at ændre din adgangskode.
  5. Angiv en ny adgangskode og bekræft koden ved at angive den endnu engang.
OBS:
Den nye adgangskode kan kun sendes til den mail, du har registreret på din bruger.

Sådan får du en ny adgangskode med aftalenummer og bruger ID

1. Tryk på "GLEMT BRUGEROPLYSNINGER?" på login-siden på e-conomic.dk.
  2. Skriv din e-mail og klik på "Ok".
  3. En besked vises på din skærm, for at bekræfte vi har sendt dig nyt login på den e-mail adresse, du har angivet.
  4. Kig efter en e-mail fra os, i din e-mail indbakke (den kan også lægge i spam). I denne e-mail kan du se både dit aftalenummer, bruger-ID og en ny kode.
OBS:
Har du endnu ikke skiftet til Login med Visma Connect, vil du blive bedt om dette, når du logger på med aftalenummer og bruger-ID