Få ny adgangkode ved glemte login- eller brugeroplysninger

Vejledning
Kan du ikke huske din adgangskode, dit aftalenummer eller dit bruger-ID? I denne guiden vil vi gennemgå, hvordan du ganske nemt kan få tilsendt et nyt login til e-conomic.

Sådan får du en ny adgangskode

1. Tryk på "Har du glemt din adgangkode?" på login-siden på e-conomic.dk.
  2. Skriv din e-mail og klik på "Ok".
  3. En besked vises på din skærm, for at bekræfte vi har sendt dig nyt login på den e-mail adresse, du har angivet.
  4. Kig efter en e-mail fra os, i din e-mail indbakke (den kan også lægge i spam). I denne e-mail kan du se både dit aftalenummer og dit bruger-ID.
  5. Tryk på knappen "Skift adgangskode" for at ændre din adgangskode.
  6. Angiv en ny adgangskode og bekræft koden ved at angive den endnu engang.
OBS:
Den nye adgangskode kan kun sendes til den mail, du har registreret på din bruger.