Fakturér via CVR-nr.

Vejledning
I e-conomic, har vi gjort det muligt at fakturere via CVR-nr., som er en del af NemHandels e-fakturerings muligheder.

For at kunne fakturerer via CVR-nr. skal du som det første have indtastet et CVR nr. på den kunde som du vil fakturere. Dernæst skal du også have valg CVR-nr. som fakturerings metode, på kunden.

Sådan opretter du en kunde med CVR-nr. fakturering

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Kunder" i menuen til venstre og vælg "Kunder".
  3. Er det en ny kunde trykker du på "Ny kunde". Er det en eksisterende kunde trykker du på ikonet med en blyant "Redigér" til højre for kunden.
  4. Under fanen "Generelt" skal CVR-nr. feltet være udfyldt med kundens CVR-nr.
  5. Under fanen "Øvrigt" skal menuen "NemHandel-type" være valgt til CVR-nr..
  6. Under fanen "Levering" skal der tastes en "Deres reference".
  7. Afslut med at trykke "Gem".

Sådan sender du en faktura via CVR-nr.

1. Tryk på menuen "Fakturering" i venstre side under fanen "Salg".
  2. Tryk på "Ny faktura" og vælg kunden det drejer sig om.
  3. Opret fakturaren med de rette fakturalinjer.
  4. Når fakturaen er færdig, klikker du på ”Bogfør og send faktura”.
  5. I vinduet er der klikket af i ”Send som e-faktura". Afslut ved at klikke på ”Bogfør og send”. Fakturaen sendes nu som en elektronisk faktura til kunden.