Fakturér indenlandsk kunde med moms

Vejledning
Når du skal fakturere en indenlands kunde er det vigtigt at du sikre dig, at der er den rette moms på fakturaen.

Sådan opretter du en faktura til en indenlandsk kunde med moms

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. I menuen til venstre klikker du på "Fakturering" og derefter på "Fakturaer".
  3. Tryk på "Ny faktura".
  4. Tryk på "Tilføj kunde" og vælg den kunde du vil sende din faktura til. Hvis kunden ikke er oprettet i systemet, kan du oprette den på "Ny kunde".
  5. Tryk derefter på kundens navn, så du kommer ind og redigere kunden. Her skal momszonen stå til "Indland", for at der kommer moms på fakturaen.
  6. Udfyld de øvrige oplysninger på fakturaen.
  7. Når du er færdig med fakturaen, er du klar til at trykke "Bogfør og send faktura".
Tip:
Står kundens momszone ikke til "Indland" fra starten af, kan du rette det under "Salg" og "Kunder" - og her redigere kundens momszone.