Fejl

Artikler med tagget “Fejl” i
Alle artikler med tagget “Fejl”
Denne guide vejleder til, hvordan du sikrer dig, at du kan få vist og gemt PDF filer i din browser.
Når du benytter Mac til dit e-conomic regnskab, kan du komme ud for, at du ikke længere kan logge på e-conomic, eller du og får en anden fejlmeddelelse. Se her, hvordan det kan løses.
I denne artikel, kan du lære hvordan du indstiller Microsoft Outlook eller Microsoft Office 365 til at undgå brugen af Winmail.dat-formatet, så du kan sende bilag til e-conomic uden fejl.
Afsendelse af EAN-faktura i e-conomic sker gennem et system kaldet NemHandel. Indimellem kan det ske, at der opstår en fejl, når du sender din EAN-faktura fra e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan fjerne blokerede cookies i Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari og dermed undgå loginproblemer.
Denne guide vejleder til, hvordan du krediterer din faktura uden moms og herefter opretter en ny faktura med moms.
Oplever du, at dit print er helt blankt/tomt, når du printer en faktura, en ordre, bestilling etc.? I Mozilla Firefox kan dette skyldes visningen i din browser. Denne guide viser, hvordan du ændre denne indstilling.
Det kan ske, at din faktura ikke bliver modtaget hos din offentlige kunde. Det kan skyldes flere ting. I arkivet "Sendt" kan du finde årsagen til fejlen.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan lave en HAR-fil i forbindelse med fejlsøgning i e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan løse problemer med at få vist dine PDF filer (faktura, ordre bestilling e.l.) korrekt.
Din browser kan være indstillet til at blokere for pop-op vinduer for at sikre, at sider ikke kan vise dig pop-up vinduer. Men disse pop-op kan være nødvendige, når du arbejder i e-conomic.
Har du problemer med at få overført PDF-filer til din aftale? Får du en fejlbesked, som dén der vises nedenfor?
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tillade visning af pop op-vinduer, når du benytter Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Denne guide vejleder til, hvordan du krediterer din faktura med moms og herefter opretter en ny faktura uden moms.
Har du problemer med e-conomic i browseren Mozilla Firefox, kan du være nødt til at rydde op i dine midlertidige internet filer og cookies for at løse problemet.
Vi kender det alle, en faktura er blevet sendt på en mail, men så kontakter kunden dig og siger, at fakturaen skulle have været sendt via EAN. I e-conomic vil løsningen være at sende kunden en kreditnota og derefter kopiere fakturaen og sende den rigtigt.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få vist PDF filer korrekt i Mozilla Firefox.
I denne artikel vil du lære mere om systemkravene i e-conomic. Som udgangspunkt kræver det kun en computer og en browser at bruge e-conomic - så enkelt er det.
Din Inbox kan modtage langt de fleste billeder og PDF'er. Men indimellem kan det ske, at en fil ikke kan overføres til din Inbox.
Alle artikler med kategori “”