Filtyper

Artikler med tagget “Filtyper” i
Alle artikler med tagget “Filtyper”
Hos e-conomic værner vi om dine data. Derfor er de e-mails, som du sender fra e-conomic, når du sender fakturaer og rykkere til dine kunder, som udgangspunkt krypterede på vejen til modtageren.
OIOUBL er et særligt filformat, som er valgt af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling - IT og Telestyrelsen.
Denne guide vejleder i, hvordan du vedhæfter OIOXML-filen til den mail, hvor fakturaens pdf er vedhæftet.
I denne artikel vil du lære mere om tegn i e-conomic generelt og tegn du bør undgå eller benytte med forsigtighed ved import af CSV-filer.
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
En OIOXML-faktura ligner meget den fil, der sendes, når du sender en EAN-faktura. Nedenstående viser, hvor de forskellige felter trækker deres data fra.
Med funktionen Digital underskrift i e-conomic, er det let at sende dokumenter til underskrift.
Standarden NemHandel er en teknologi, som gør det muligt at sende elektroniske fakturaer nemt og sikkert via internettet.
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.
Alle artikler med kategori “”