e-copedia

Filtyper

Artikler med tagget “Filtyper” i
Alle artikler med tagget “Filtyper”
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
En OIOXML-faktura ligner meget den fil, der sendes, når du sender en EAN-faktura. Nedenstående viser, hvor de forskellige felter trækker deres data fra.
Denne guide vejleder i, hvordan du vedhæfter OIOXML-filen til den mail, hvor fakturaens pdf er vedhæftet.
Med funktionen Digital underskrift i e-conomic, er det let at sende dokumenter til underskrift.
Standarden NemHandel er en teknologi, som gør det muligt at sende elektroniske fakturaer nemt og sikkert via internettet.
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.
Hos e-conomic værner vi om dine data. Derfor er de e-mails, som du sender fra e-conomic, når du sender fakturaer og rykkere til dine kunder, som udgangspunkt krypterede på vejen til modtageren.
OIOUBL er et særligt filformat, som er valgt af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling - IT og Telestyrelsen.
Din e-faktura ser ikke ud, som den faktura du får vist, når du klikker på ikonet "Vis faktura" i e-conomic. Når fakturaen bogføres og sendes til din kunde, bliver fakturaens indhold "splittet" op og efterfølgende sat ind i en skabelon, som er defineret af den kunde, der modtager fakturaen.
I denne artikel vil du lære mere om tegn i e-conomic generelt og tegn du bør undgå eller benytte med forsigtighed ved import af CSV-filer.
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer