Forbind dine e-conomic aftaler under et login med Visma Connect

Vejledning
Har du aktiveret Visma Connect, og har mere end en aftale, kan de samles under et login.

På den måde slipper du for, at skulle logge ind og ud af aftaler, fordi du kan skifte imellem dem direkte inde i e-conomic.

Visma Connect sætter din bruger i fokus, og i stedet for at logge ind på en aftale med aftale nummer og bruger ID, logger du ind med din e-mail adresse.
Hvis denne e-mail adresse er tilknyttet en bruger på andre e-conomic aftaler, vil de blive samlet under det login.

Hvis aftalen er på Visma Connect med en forkert e-mail adresse

1. Tryk på det orange tandhjul og tryk på "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Abonnementsstatus" i menuen til venstre under "Abonnement".
  3. Tryk på knappen "Skift superbruger".
  4. Tryk på "Opret ny" og udfyld med diverse informationer, og skriv e-mailen du bruger til at logge på Visma Connect med.
  5. Sæt et hak i feltet "Slet den gamle superbruger ved gennemført overdragelse".
  6. Tryk på "Gem".
  7. Nu er en e-mail sendt, hvor du skal bekræfte overdragelsen af superbrugerrettigheder.

Aftalen ikke er tilmeldt Visma Connect

1. Log ind på aftalen med dit aftale nummer og bruger ID.
  2. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Mine indstillinger".
  3. Tryk på blyantsikonet "Rediger" ude til højre for din bruger.
  4. Kontroller at e-mailen i feltet "E-mail" er den samme, som den du bruger til at logge på e-conomic med.
  5. Tryk på knappen "Aktiver Visma Connect".