Forny forbindelse i Smart Bank

Vejledning
For at beskytte din bankdata ved brug af Smart Bank, så skal du forny forbindelsen til din bank, ca. hver tredje måned. Du vil modtage en mail om, at fornye forbindelsen, og indtil det er gjort, vil posteringer ikke blive overført fra banken til e-conomic.

Forny forbindelsen

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Smart Bank" under "Integrationer" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Forny forbindelse"

Når du har trykket på knappen "Forny forbindelse" bliver du viderestillet til din profil hos Aiia, hvor du skal logge ind med din mail, og en talkode på 6 cifre, som du modtager på mail.

Her vil du se en liste over de bankkonti der gennem Aiia har forbindelse til e-conomic.

Sådan opdatere du fra Aiia's hjemmeside

1. Vælg den bankkonto hvor du vil forny forbindelsen.
  2. Tryk på "Muligheder" og derefter "Opdater konto".
OBS:
Bemærk! Efter du har fornyet forbindelsen, vil der gå op til 6 timer, før bankposteringer bliver overført til bankafstemningen.
Tip:
Er du Danske Bank kunde, vil du også opleve, at skulle fornye forbindelsen oftere end de førnævnte 3 måneder.