e-copedia

Genveje

Artikler med tagget “Genveje” i
Alle artikler med tagget “Genveje”
I denne artikel vil du lære mere om ikoner og knapper i e-conomic.
I denne artikel vil du lære mere om Fanen "Hjem", der er det første, du møder, når du logger ind i e-conomic. Her kan du både skabe overblik over dine ubetalte salgfaktura, hurtigt komme i gang med at oprette en faktura eller oprette en postering i en kassekladde.
Et billede siger mere end 1000 ord, og kan derfor være en fordel ift. at forklare os her på supporten, hvad du ser på din skærm.
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue, så du har mulighed for at flytte det rundt på skærmen, og dermed lettere arbejde med det.
I denne artikel vil du lære mere om, hvilke genvejstaster du kan bruge i e-conomic på en PC og på en Mac, så du får en hurtigere arbejdsgang og skåner håndleddet ved at minimere brugen af en mus.
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du smart kan søge, nemt sortere og hurtigt lave regnestykker i e-conomic. Denne artikel er til dig, der ønsker et par små tips og tricks, som kan lette din arbejdsgang.
Denne guide vejleder til, hvordan du låser eller frigør knapområdet i din e-conomic aftale, så du altid kan se knapperne/ikonerne, når du f.eks. ruller ned på en side med mange linjer.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer