Håndter bestillinger fra dine kunder i din Webshop

Vejledning
Denne guide vejleder til hvordan du kan håndtere bestillinger fra dine kunder i din Webshop. Der vises hvordan du kan se dine bestillinger i både e-conomic og i Webshoppen.

Når en kunde har bestilt noget fra din webshop, kan du se, hvad de har bestilt, hvornår de har bestilt det og det fulde beløb. Du kan se de enkelte bestillinger direkte i Webshop eller i e-conomic.

I e-conomic, kan du også indstille hvordan ordrer fra din Webshop skal håndteres, samt ændre hvilke varegrupper der overføres til din Webshop. Dette vises også i denne guide.

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af modulet her

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop

Sådan ser du dine bestillinger i e-conomic

1. Tryk på "Salg".
  2. Tryk på "Fakturering" i menuen til venstre.
  3. Vælg "Fakturaer" eller "Ordrer", afhængigt af om du har indstillet e-conomic til at håndtere dine ordrer som "Faktura (kladde)" eller "Ordre (sendt)".

Sådan ser du dine bestillinger i Webshop

1. Tryk på "Webshop".
  2. Tryk på "Bestillinger" i værktøjslinjen øverst.

Oplysninger om felterne:

FeltForklaring
Nr.

Det nummer ordren er blevet tildelt

Kundenavn

Det navn kunden har angivet

Betalingsmetode

Hvilken betalingsmetode kunden har valgt at anvende

Ordredato

Hvornår ordren er fortaget

Beløb (inkl. moms)

Ordrens fulde beløb med moms

Sådan indstiller du hvordan ordrer skal håndteres i e-conomic

1. Tryk på "Webshop".
  2. Tryk på knappen "Vis indstillinger".
  3. Vælg enten "Faktura (kladde)" eller "Ordre (sendt)".
  4. Tryk på knappen "GEM" for at gemme eller på knappen "ANNULLÉR" kan du fortryde dine valg.

Sådan indstiller du hvilke varegrupper der skal overføres til Webshop

1. Tryk på "Webshop".
  2. Tryk på knappen "Vis indstillinger".
  3. Vælg "Varegrupper".
  4. Tryk på "TILFØJ" udfor varegrupper du gerne vil tilføje til din Webshop eller "FJERN", for at fjerne produkter.
  5. Tryk på knappen "GEM" for at gemme eller på knappen "ANNULLÉR" kan du fortryde dine valg.
OBS:
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet.