Håndtér dine arkiverede bilag

Vejledning
Med arkivet under ”Indscanning” kan du kategorisere dine bilag alt efter hvad de omhandler og derfra vedhæfte det til posteringer.

Sådan håndterer du arkiverede poster

1. Klik på fanen "Regnskab".
  2. I menuen til venstre vælger du "Indscanning" og klikker på "Arkiv"
  3. Klik på "Kategori” i toppen for at vælge hvilken kategori du vil se.
  4. Fra arkiv har du samme muligheder som du har under ”Ubehandlede”, du har altså også mulighed for at vedhæfte bilag til posteringer, skifte kategori osv.