e-copedia

Håndtering af aftaler (admin)

Artikler med tagget “Håndtering af aftaler (admin)” i
Alle artikler med tagget “Håndtering af aftaler (admin)”
Hvis du er administrator i e-conomic, kan du begrænse din klients superbruger-adgang. På den måde kan du sikre at brugeren ikke laver om i opsætningen på aftalen eller påvirker bogføringen mv.
Vi har gjort os umage med at finde den bedste grundpakke, ud fra de behov din kunde har i dag. Har vi ramt lidt forbi, kan du nemt vælge den pakke, du mener passer bedst til din kundes behov, på de aftaler du betaler for.
For at beskytte din bankdata ved brug af en bankintegration, så skal du forny forbindelsen til din bank, ca. hver tredje måned. Du vil modtage en mail om, at forny forbindelsen, og indtil det er gjort, vil posteringer ikke blive overført fra banken til e-conomic.
Skal du ikke længere være administrator for en internal aftale, fordi faktureringen skal overdrages til en anden administrator, så hjælper vi dig i denne guide med overdragelsesprocessen.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer