Indsæt Favicons på dit Website

Vejledning
I Website er det muligt at indsætte dit eget favicon, så du kan få dit eget logo eller lignende, vist til besøgende..

Bemærk! Tillægsmodulet Website udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Website.

Favicon er en forkortelse for "favorite icon" som er det lille ikon der vises i fanebladet, når du er inde på en hjemmeside eller hvis du gemmer siden som et bogmærke i din browser eller på en smartphone.

Hvis du eksempelvis besøger www.e-conomic.dk eller gemmer siden som et bogmærke i din browser, kan du se vores favicon, Visma logoet.

Sådan indsættes et Favicon

1. Åbn Website i e-conomic.
  2. Tryk på "Avanceret" i værktøjslinjen øverst.
  3. Vælg ét af de ti forudvalgte ikoner, eller upload et eget Ikon.
  4. Vælger du at uploade dit eget ikon, skal du være opmærksom på at filformatet skal være af typen ".ico" og at størrelsen bør være 32x32 pixel, for at ikonet ser godt ud.
  5. Ikonet for favoritmarkering på en smartphone skal være i formatet ".png" at størrelsen bør være 57x57 pixel, for at ikonet ser godt ud, på en smartphone.
  6. Tryk "Gem".