Klar til at migrere til Rackbeat?

Viden Om
Denne artikel skal fungere som en checkliste, for virksomheder med et ønske omat migrere fra e-conomics gamle lagersystem til det nuværende Lager - leveres af Rackbeat.

Fremover tilbydes Lager – leveres af Rackbeat som e-conomics eneste løsning for nye kunder med lagerbehov. Brugere som i dag anvender e-conomics tidligere lagerløsning, får selvfølgelig mulighed for at migrere til Rackbeat.

Rackbeats abonnementer

Lager – leveres af Rackbeat er en abonnementsordning med to forskellige variationer – eksklusiv prisen for brugeradgang til systemet. Dette skal tilføjes og koster 199 eller 399/md.

Rackbeat Basis (199/md)
Grundlæggende samme funktionalitet som det nuværende e-conomic Lager plus følgende funktioner:

• Individuel styring af produkt info/kolonner
• Automatisk forslag til genbestilling
• Op til 6-decimaler efter komma
• Mulighed for tilkøb af mobilbruger (dedikeret til pluk, pak, modtagelse)

Rackbeat Premium (399/md)
Samme funktionalitet som i Basis plus følgende funktioner:

• Gratis integration til POS, webshop, fragtsystem, etc.* (Integrationer i App store udviklet af Rackbeat)
• Frit valgt mellem: Gns. kostpris og FIFO lagerprincip
• Styklister og produktionsordrer
• Brugerdefinerede felter på varer, kunder, leverandører, ordrer
• Flerdimensionel lokationsstyring (hyldeforkanter)
• Kvalitetssikring af varemodtagelser
• Interne lager(flyt)ordrer
• Mulighed for tilkøb af batch- eller serienummerstyring

• Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Skal jeg migrere nu?

Rackbeat har tilsvarende og ekstra funktionalitet ligesom e-conomics gamle lagermodul, men der et par punkter du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at migrere fra Lager til ‘Lager - leveres af Rackbeat’.

Step 1 - funktionalitet
Lige nu understøtter Rackbeat ikke følgende funktionaliteter som du kender fra lagermodulet i e-conomic i dag;

Anvender du én af ovenstående funktioner i dag bør du ikke migrere endnu.

Step 2 - evt. integrationer til Lager
Hvis du har en integration til lagermodulet i e-conomic i dag, det kan f.eks. være overførsel af lagerbeholdninger fra e-conomic til webshop eller kassesystem, så skal denne integration enten “erstattes” med en af integrationerne udviklet af Rackbeat, eller du skal være sikker på, at integrationen også er kompatibel med Rackbeat.

Step 3 - lageroptælling
Dette er ikke obligatorisk, men det er som regel et godt tidspunkt, at foretage en lageroptælling, når du flytter til et nyt system, så du er sikker på, at al data er korrekt.

Er dit lager allerede 100% afstemt, så kan du i opsætningen med e-conomic vælge, at alle nuværende lagerbeholdninger og værdier automatisk skal føres videre til Rackbeat. Du kan se hvilke integrationer Rackbeat er kompatible med på deres hjemmeside, og hvis ikke din integration fremgår på listen skal du kontakte Rackbeat eller integrationspartneren for at høre om det er muligt at integrere.

Step 4 - migration
Hvis du har afklaret ovenstående steps og er nået hertil, så er du klar til migrering. Du kan følge guiden step-for-step her, hvordan du får overført data fra ‘e-conomic Lager’ til Rackbeat => Rackbeat via e-conomic Market

OBS:
Vær opmærksom på at du ikke kan skifte tilbage til den gamle lagerløsning efter du har migreret til "Lager - leveres af Rackbeat"