e-copedia

Kom godt i gang

Artikler med tagget “Kom godt i gang” i
Alle artikler med tagget “Kom godt i gang”
Med e-conomic i baghånden, er det let at lave faktura til dine kunder. Denne video viser, hvordan du opretter din første faktura og gør den klar til bogføring i e-conomic.
Læs mere om, hvordan du kommer godt i gang med din kundes bankintegration. Med en bankintegration gennem Aiia kan din kundes bankposteringer blive overført automatisk til e-conomic.
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.
Med funktionen Digital underskrift i e-conomic, er det let at sende dokumenter til underskrift.
Lær hvordan du sætter bankforbindelsen op, sletter en eksisterende bankforbindelse samt afmelder din bankintegration.
I denne artikel vil du lære mere om Fanen "Hjem", der er det første, du møder, når du logger ind i e-conomic. Her kan du både skabe overblik over dine ubetalte salgfaktura, hurtigt komme i gang med at oprette en faktura eller oprette en postering i en kassekladde.
Lær hvordan du, som Nordea kunde, sætter bankforbindelsen op, sletter en eksisterende bankforbindelse samt afmelder din bankintegration.
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.
Der kan være mange ting at holde styr på, når et regnskab skal indlæses fra et andet system. Vi har lavet en checkliste, du kan følge - så du kommer godt fra start!
I e-conomic har du to typer af nummerserier og for at undgå de overlapper hinanden anbefaler vi, at du laver dem forskudte. Den ene type er dine nummerserier i Salgsfanen bestående af faktura, ordre, tilbud og rykkere og den anden typer er dine nummerserier i Regnskabsfanen, som dækker dine kassekladder.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hjælpe din revisor eller bogholder med at skabe forbindelse til din bankkonto, så dine bankposteringer bliver overført automatisk til e-conomic.
Hvis du har prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale og har lyst til at tegne et abonnement hos os, kan du her læse hvordan dette gøres.
Denne guide vejleder til, hvordan du bogfører en åbningsbalance og oprette dem som primoposteringer, når du skifter til e-conomic fra et andet regnskabssystem.
Vi har arbejdet på at forbedre din oplevelse når du skal finde hjælpen digitalt! Artiklerne på vores hjælpesektion e-copedia har fået en overhaling - læs her, hvordan du nemt finder den hjælp du skal bruge.
Få automatisk dine bankposter direkte ind i e-conomic med Bank Connect.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Kom godt i gang”

    • Hvordan fungerer mit e-conomic abonnement?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer