e-copedia

Kom godt i gang

Artikler med tagget “Kom godt i gang” i
Alle artikler med tagget “Kom godt i gang”
Vi har arbejdet på at forbedre din oplevelse når du skal finde hjælpen digitalt! Artiklerne på vores hjælpesektion e-copedia har fået en overhaling - læs her, hvordan du nemt finder den hjælp du skal bruge.
Der kan være mange ting at holde styr på, når et regnskab skal indlæses fra et andet system. Vi har lavet en checkliste, du kan følge - så du kommer godt fra start!
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.
Med funktionen Digital underskrift i e-conomic, er det let at sende dokumenter til underskrift.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hjælpe din revisor eller bogholder med at skabe forbindelse til din bankkonto, så dine bankposteringer bliver overført automatisk til e-conomic.
I denne artikel vil du lære mere om Fanen "Hjem", der er det første, du møder, når du logger ind i e-conomic. Her kan du både skabe overblik over dine ubetalte salgfaktura, hurtigt komme i gang med at oprette en faktura eller oprette en postering i en kassekladde.
I e-conomic har du to typer af nummerserier og for at undgå de overlapper hinanden anbefaler vi, at du laver dem forskudte. Den ene type er dine nummerserier i Salgsfanen bestående af faktura, ordre, tilbud og rykkere og den anden typer er dine nummerserier i Regnskabsfanen, som dækker dine kassekladder.
Smart Bank består af to dele, som kan gøre dit arbejde lettere, og mere effektivt.
Få automatisk dine bankposter direkte ind i e-conomic med Bank Connect.
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du kommer godt i gang med din kundes bankintegration. Med tillægsmodulet Smart Bank kan din kundes bankposteringer blive overført automatisk til e-conomic.
Hvis du har prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale og har lyst til at tegne et abonnement hos os, kan du her læse hvordan dette gøres.
Med e-conomic i baghånden, er det let at lave faktura til dine kunder. Denne video viser, hvordan du opretter din første faktura og gør den klar til bogføring i e-conomic.
Kom godt i gang med Smart Bank. Lær hvordan du sætter bankforbindelsen op, sletter en eksisterende bankforbindelse samt afmelder din bankintegration.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter primoposteringer eller kan bruge sidste års ultimoposteringer som primoposteringer, når du skifter til e-conomic fra et andet regnskabssystem.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Kom godt i gang”

    • Hvordan fungerer mit e-conomic abonnement?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer