Kom godt i gang med Digitale underskrifter

Vejledning
Med funktionen Digital underskrift i e-conomic, er det let at sende dokumenter til underskrift.

Det betyder, at du kan sende dokumenter til kollegaer, samarbejdspartnere, kunder eller leverandører og få dem underskrevet digitalt med Nem-ID eller finger, mus eller billede.

Det er let at komme i gang og du får fem gratis underskrifter, så du kan prøve funktionen af. Herefter er prisen 15 kr. ekskl. moms. pr. underskrift. På den måde, skal du kun betale for det du faktisk bruger. Vi opkræver for underskrifter på samme faktura, vi sender dig, når du skal betale for dit abonnement hos e-conomic.

• Du skal være superbruger på aftalen for at kunne aktivere Digitale underskrifter

Sådan aktiverer du Digitale underskrifter

1. Tryk på knappen "Digital underskrift" øverst til højre, i din aftale.
  2. Tryk på den blå knap "Kom i gang".

Sådan kommer du godt i gang med Digitale underskrifter

1. Angiv nu navn og e-mailadresse på modtager.
  2. Træk en fil ind i feltet "Dokument, der skal underskrives" eller tryk på teksten "Vælg" for at finde filen på din computer.
  3. Vælg nu, hvordan modtageren skal underskrive dokumentet du sender.
  4. Acceptér betingelser og vilkår for brug af digitale underskrifter.
  5. Tryk på den blå knap "Send til underskrift".
OBS:
Du kan ikke sende passwordbeskyttede filer gennem Visma Addo.
Tip:
Du kan selv bestemme hvilken farve knapper, links og ikoner skal have. Du kan også tilføje dit virksomhedslogo. For at indsætte dette i e-mails, der sendes fra Visma Addo - læs mere på Visma Addo supportsiden. Se link i bunden af artiklen.

Det var dét - nu kan du fortsætte med at bruge Digital underskrift, blot ved at udfylde formularen og tilføje dokumentet du vil have, at modtager underskriver.

Hvad sker der, når jeg har sendt et dokument?

Den som skal underskrive dokumentet modtager en e-mail fra Visma Addo. Dit navn fremgår, så modtager ikke er i tvivl om, at du har sendt mailen. For at komme videre skal modtager trykke på knappen "Åbn dokument". Hvis du har valgt at modtager skal underskrive med Nem-ID, skal modtager logge ind med Nem-ID for at fortsætte og se dokumenter du har sendt.

Modtager kan nu se dokumenter, du har sendt afsted. I fald du har sendt flere dokumenter til underskrift, vises alle dokumenter som afventer at blive underskrevet her.
Når modtager klikker på et dokument, kan modtager i ro og mag se og læse sig gennem dokumentet.
Når modtager har læst færdigt, kan modtager underskrive, ved at klikke på den grønne knap "UNDERSKRIV DOKUMENT", i bunden af siden. Hvis modtager ikke ønsker at underskrive, skal modtager klikke på den grå knap "AFVIS DOKUMENT".

Nu skal dokumentet underskrives.

Hvis du har valgt underskrift med mus/finger/billede, kan modtager underskrive med sin mus/finger eller tilføje et billede af sin underskrift og så trykke på den grønne knap "GODKEND".
Hvis modtager skal underskrive med Nem-ID, skal modtager nu logge ind med Nem-ID for at skrive under.

Gør mere i Visma Addo

Digital underskrift bruger Visma Addo til at sende dine dokumenter afsted fra e-conomic og få dem underskrevet. Ved at gå over i Visma Addo, kan du få oplysninger om, status på dokumenter du har sendt afsted og oprette flere brugere, hvis der er andre i din virksomhed, som også skal anvende Visma Addo.

Men Visma Addo kan meget mere endnu. Indsæt for eksempel dit eget logo, opret nye eller rediger eksisterende skabeloner til signeringsflows eller formularer som kan anvendes til at oprette nye dokumenter direkte i Visma Addo. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid få hjælp via Visma Addo Support.

Ring eller skriv til Visma Addo Support
Telefon: +45 31 44 92 02
E-mail: addo@visma.com
Onlinehjælp: Visma Addo supportside.