Kom godt i gang med Webshop

Vejledning
I denne artikel vil du kunne se hvordan man kommer i gang med sin Webshop.

Bemærk! Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Webshop.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Webshop.

Sådan kommer du i gang med Webshop

1. Nu er du klar, til at opsætte din Webshop, for at sikre den bliver, lige som du ønsker. Følg guiden herunder, trin for trin.
  2. På den første side i guiden, vises en velkomst. Fortsæt ved at trykke på ”Næste”.
  3. På den næste side i guiden, skal du vælge et tema. Der er nogle forskellige at vælge i mellem og på hvert tema er der nogle farve muligheder at vælge i mellem også. Når du har fundet det tema og den farve der appellerer til dig trykker du næste.
  4. Nu er det tid til at indtaste dine virksomhedsoplysninger. Udfyld felterne og tryk ”Næste”.
  5. Den sidste side i guiden, spørger om du vil have ekstra sider oprettet. Vi anbefaler at du krydser af i alle felterne, da de er lige til at fjerne, hvis de ikke skulle have interesse. Tryk nu på knappen ”Opret hjemmeside”.
  6. Efter et øjeblik kommer du ind på din nye Webshop. Nu skal du tilbage til opsætningsguiden i e-conomic og oprette forbindelse mellem e-conomic og din Webshop.