Kom godt i gang med Website

Vejledning
Har du besluttet dig for at samle, dit regnskabssystem og din hjemmeside, under samme log-in, har vi har lavet en guide til hvordan du kommer bedst i gang.

Bemærk! Tillægsmodulet Website udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere her om udfasningen af Website

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Website

Kom godt i gang med Website

1. Når du første gang logger ind i dit website, skal du igennem en guide, der sætter de basale ting op til dig.
  2. På den første side i guiden, vises en velkomst. Fortsæt ved at trykke på ”Næste”.
  3. På den næste side i guiden, skal du vælge et tema. Der er nogle forskellige at vælge i mellem og på hvert tema er der nogle farve muligheder at vælge i mellem også. Når du har fundet det tema og den farve der appellere til dig, trykker du på "Vælg".
  4. Nu er det tid til at indtaste dine virksomhedsoplysninger. Udfyld felterne og tryk ”Næste”.
  5. Den sidste side i guiden, spørger om du vil have ekstra sider oprettet. Vi anbefaler at du krydser af i alle felterne, da de er lige til at fjerne, hvis de ikke skulle have interesse. Tryk nu på knappen ”Opret hjemmeside”.
  6. Efter et øjeblik kommer du ind på dit nye Website. Du kan stadigvæk gå ind og ændre både tema og layout, hvis du ønsker. Tryk på "Kom i gang" for at fortsætte til opsætningen af dit Website.