Kombinér bilag

Vejledning
Det er ikke uset at du står i en situation, hvor du har flere bilag der skal vedhæftes en postering. I din inbox kan du kombinere flere bilag, så du kan vedhæfte flere bilag til en enkelt postering.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet "Indcanning" eller "Smart Inbox".

Sådan kombinerer du bilag

1. Åbe din inbox, ved at trykke ind på den i højre hjørne.
  2. Find de bilag, du vil kombinere og markér dem i boksen til venstre.
  3. Kombinér bilagene via knappen "Kombinér X bilag"
  4. Dine bilag er nu kombineret og er klar til at blive vedhæftet på en postering.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Inbox