Kombinér bilag

Vejledning
Når du har flere bilag der tilhører én postering, kan du i din inbox kombinere disse bilag, og derefter vedhæfte dem til en eksisterende postering eller oprette posteringen direkte fra inboxen.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet "Indcanning" eller "Smart Inbox".

Sådan kombinerer du bilag

1. Åbn din inbox ved at trykke ind på den i højre hjørne.
  2. Find de bilag, du vil kombinere og markér dem i boksen til venstre.
  3. Kombinér bilagene via knappen "Kombinér X bilag".
  4. Vælg et navn til det kombinerede bilag og tryk "Næste"
  5. Benyt evt. piletasterne til at vælge rækkefølgen på bilagene.
  6. Tryk "Kombinér bilag".
  7. Dine bilag er nu kombineret og er klar til at blive vedhæftet på en postering.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Inbox