Kontakt en bogholder eller revisor med e-conomic GO

Vejledning
Med e-conomic GO kan du sætte et gratis møde op, med en af vores autoriserede revisorer.

e-conomic GO er en pakkeløsning til dig, der gerne vil have et online regnskabsprogram, og et samarbejde med en revisor eller bogholder dertil, som matcher virksomhedens behov.

For at komme i kontakt med en bogholder eller revisor, skal du skrive din virksomheds CVR-nummer på hjemmesiden for e-conomic GO.

Herefter skal du fortælle os lidt omkring din virksomhed ift. størrelse og bogføringsbehov, så vi kan finde en passende revisor eller bogholder, du kan booke et møde med.

Mødet er 100% uforpligtende, og der ikke er noget pres fra nogen parter, hvis du ikke føler, at det er det korrekte match.

Sådan aktiverer du e-conomic GO

1. Kontrollér om oplysningerne vedr. din virksomhed er korrekte, og tryk bagefter på knappen "Ja, find min bogholder nu".
  2. Vælg hvilken størrelse din virksomhed er.
  3. Vælg bogføringsbehov i forhold til om I skal bruge hjælp til lønadministration.
  4. Vælg en foreslået bogholder fra listen og bekræft din kontaktinformation.
  5. Vælg en mødetid for konsultationen, hvorefter du modtager en mail om mødebooking, samt et link til onlinemødet.
  6. Bekræft i mailen at mødetiden er korrekt.