Kontoudtog

Artikler med tagget “Kontoudtog” i
Alle artikler med tagget “Kontoudtog”
Kontokortet viser oplysninger om alle posteringer på en konto for de nuværende (endnu ikke afsluttede) regnskabsperioder.
I denne artikel vil du lære mere om leverandørkontokortet. Hver leverandør/vareleverandør har sit eget kontokort. På kontokortet kan du se alle de posteringer, der berører din leverandør.
I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan trække et leverandørkontokort.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan man kan trække et kontoudtog på en kunde via kundekontokortet.
I denne artikel vil du lære mere om hvad du kan gøre, hvis der er opstået en kursdifference på din kunde eller din leverandør.
Denne guide vejlder dig til, hvordan du kan søge dit kontokort frem.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine posteringer fra et andet regnskabssystem.
Alle artikler med kategori “”