Lås/frigør knapområdet

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du låser eller frigør knapområdet i din e-conomic aftale, så du altid kan se knapperne/ikonerne, når du f.eks. ruller ned på en side med mange linjer.

Sådan låser/frigør du knapområdet

1. Tryk på "Regnskab".
  2. Vælg "Kassekladder" i menuen til venstre og tryk på f.eks. "Daglig".
  3. Tryk på "lås knapområde" eller "Frigør knapområde" ude til højre.
Tip:
For at denne funktion skal virke optimalt, anbefaler vi, at du benytter Mozilla Firefox eller Google Chrome som browser.