Lav opsætning af leverandører

Vejledning
Når du opretter en ny leverandør, foreslår din standardopsætning indstillinger for leverandøren, f.eks. betalingsbetingelser og leverandør nummer. Dette reducerer både fejl og tidsforbrug.

Sådan opretter du en leverandøropsætning

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" og vælg "Leverandører" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Leverandøropsætning".
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på "OK". Din leverandøropsætning er nu gemt og er klar til at blive brugt ved oprettelsen af dine leverandører.

Gruppenavn

Vælg den gruppe, du vil have, som automatisk foreslag, når du opretter leverandører leverandørgruppe.

Betalingsbetingelse

Vælg fra eksisterende i rullemenuen, eller opret nye betalingsbetingelser.

Automatisk nummerforslag

Markér dette felt for automatisk at få foreslået leverandørnumre til leverandører.

Layout

Vælg fra de eksisterende i rullemenuen, eller opret et nyt layout til dine leverandørfakturaer.