Lav samlet fakturering af e-fakturaer og fakturaer

Vejledning
Har du kunder, der skal modtage fakturaen på en e-mail og kunder, der skal modtage en e-faktura i samme abonnementskørsel, er du nødt til at bogføre de igangværende fakturaer af 2 omgange.

Det skal du da systemet ikke kan håndtere at bogføre, både e-mail og elektroniske fakturaer på én gang, men vi har gjort det nemt for dig.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Abonnement

Sådan bogfører du først alle e-fakturaer og dernæst almindelige fakturaer

1. Når du har kørt din abonnementskørsel, skal du trykke på fanen "Salg" øverst og "Fakturaer" i venstre side.
  2. Tryk på "Andre muligheder".
  3. Vælg alle e-fakturaer ved at trykke på "Vælg e-fakturaer" i rullemenuen.
  4. Du vil nu se, at der er sat flueben ud for alle dine fakturaer, der skal sendes som e-fakturaer.
  5. Tryk på knappen "Bogfør og send valgte", og send disse som e-fakturaer.
  6. Derefter kan du sætte flueben i boksen øverst i skærmbilledet for at vælge de resterende fakturaer, eller sætte flueben ud for de enkelte fakturaer du vil have sendt.
  7. Tryk på knappen "Bogfør og send valgte".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Abonnement