Leverandør-aktivering i Smart Inbox

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du informerer dine leverandører om, at du nu ønsker at modtage fakturaer via EAN.

Når du har aktiveret modtagelse af e-fakturaer med dit EAN-nummer, kan du nemt sende en mail fra e-conomic til dine leverandører med information om, at du ønsker at modtage fakturaer på dit EAN-nummer. Udover det hjælper e-conomic dig også med at holde styr på, hvilke leverandører der har fået besked om dette, samt hvilke der mangler.

• For at kunne aktivere et EAN-nummer på din aftale kræver det tillægsmodulet Smart Inbox.

Forudsætninger for at informere dine leverandører

• Du skal have aktiveret modtagelse af e-fakturaer.
  • Dine leverandører skal være oprettet i e-conomic med en e-mail-adresse.
  • Dine leverandører skal være indstillet til momszonen "Indland".

Informér dine leverandører

• Tryk på det orange tandhjul og "Alle indstillinger"
  • Tryk på "Modtagelse af e-fakturaer" i menuen til venstre.

Du har selvfølgelig mulighed for at se, hvad der specifikt står af informationer i mailen, som dine leverandører vil modtage. Til højre for knappen "Informér leverandør" skal du trykke på "Se mail". Inden du sender, kan du også få et overblik over, hvilke leverandører der vil modtage mailen ved at trykke på "Mulige modtagere".

• Tryk på knappen "Informér leverandører".

Når du har sendt mailen afsted, kan du altid se, hvilke leverandører der har modtaget den ved at trykke på "Leverandører som har modtaget mail".

OBS:
Mailen bliver sendt med det samme, når du trykker på knappen "Informér leverandører".